Βρετανικά ΜΜΕ - Πρίγκιπας Φίλιππος: «Η Ελισάβετ ήταν στο πλευρό του στο κρεβάτι, όταν πέθανε»

Βρετανικά ΜΜΕ - Πρίγκιπας Φίλιππος: «Η Ελισάβετ ήταν στο πλευρό του στο κρεβάτι, όταν πέθανε»

Τα βρετανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες της ζωής του δούκα του Εδιμβούργου

prince_philip
Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις τελευταίες ώρες του πρίγκιπα Φιλίππου πριν φύγει από τη ζωή φέρνουν στη δημοσιότητα τα βρετανικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sun η βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν στο πλευρό του μέχρι το τέλος. Μάλιστα στεκόταν δίπλα από το κρεββάτι του ενώ όπως αναφέρθηκε σήμερα ο δούκας του Εδιμβούργου «ήταν σε καλή κατάσταση» και διάβαζε στον ήλιο.

Μάλιστα πιστεύεται ότι πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής του γράφοντας επιστολές και διαβάζοντας υπό το φως του ήλιου λίγες εβδομάδες πριν τη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννησή του. Παρά το γεγονός ότι αξιωματούχοι του παλατιού αρνήθηκαν να «μπουν σε λεπτομέρειες» αναφορικά με το θάνατο του πρίγκιπα, η κατάσταση του επιδεινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ενώ το στενό του περιβάλλον ενημερώθηκε ότι «είναι βαριά άρρωστος».

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Daily Telegraph ο δούκας του Εδιμβούργου πέρασε  τις περισσότερες από τις τέσσερις εβδομάδες που βρισκόταν στο νοσοκομείο προσπαθώντας να επιστρέψει πίσω στο παλάτι. μάδων. «Τον χειρούργησαν στην καρδιά του σε μια προσπάθεια να του δώσουν παράταση ζωής, ίσως έχοντας κατά νου τα 100α γενέθλια. Αλλά τον ίδιο δεν τον ενδιέφερε», τόνισε η ίδια πηγή. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν ήθελε να πεθάνει στο νοσοκομείο», κατέληξε η εν λόγω πηγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης