Κορωνοϊός - ΠΟΥ: Να δοθεί προτεραιότητα στους εμβολιασμούς ναυτικών και πληρωμάτων αεροσκαφών
Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) και ο Διεθνής Οργανισμός Ναυσιπλοΐας (IMO), τονίζουν ότι πρόκειται για ζωτικής σημασίας εργαζομένους
Οι ναυτικοί και τα μέλη πληρώματος αεροσκαφών θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα ως «εργαζόμενοι σε σημαντικούς τομείς» για τονεμβολιασμό τους κατά της COVID-19, αναφέρουν σήμερα σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) και ο Διεθνής Οργανισμός Ναυσιπλοΐας (IMO).
«Αυτοί είναι ζωτικής σημασίας εργαζόμενοι που απαιτείται να ταξιδεύουν πέραν των συνόρων συνέχεια, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη να παρουσιάζουν μια απόδειξη εμβολιασμού κατά της COVID-19 ως προϋπόθεση για την είσοδό τους σε κάποιες χώρες», προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους οι διεθνείς οργανισμοί.
«Επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας προς τις χώρες που δεν έχουν προχωρήσει σε αυτό να ορίσουν τους ναυτικούς και τα μέλη πληρώματος αεροσκαφών ως εργαζόμενους σε σημαντικούς τομείς», υπογραμμίζουν.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.