Μετά την «πόρτα» από Twitter και Facebook ο Τραμπ ανοίγει δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Μετά την «πόρτα» από Twitter και Facebook ο Τραμπ ανοίγει δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Τζέισον Μίλερ, που ήταν εκπρόσωπος του Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία του 2020, είπε στο δίκτυο ότι ο πρώην πρόεδρος θα ξαναμπεί στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης

Screenshot_2021-03-21_at_10_49_50_PM
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει αποκλειστεί από το Twitter, το Facebook και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μετά τις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, σχεδιάζει να ξεκινήσει έναν δικό του ιστότοπο σε δύο-τρεις μήνες, ανέφερε σήμερα ένας από τους συμβούλους του, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Ο Τζέισον Μίλερ, που ήταν εκπρόσωπος του Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία του 2020, είπε στο δίκτυο ότι ο πρώην πρόεδρος θα ξαναμπεί στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης με μια νέα, δική του πλατφόρμα που «θα επαναπροσδιορίσει τελείως το παιχνίδι».

Ο Μίλερ δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις. Στελέχη του Trump Organization, της εταιρείας του πρώην προέδρου, δεν έκαναν κανένα σχόλιο.

Την περασμένη εβδομάδα το Twitter ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει να γίνει μια δημόσια διαβούλευση για το πώς και πότε θα πρέπει να αποκλείει από τις υπηρεσίες του ηγέτες χωρών.

Όπως ανέφερε, αναθεωρεί την πολιτική του και εξετάζει αν θα πρέπει οι ηγέτες να υπόκεινται στους ίδιους κανόνες με τους απλούς χρήστες.

Το Facebook, το οποίο ανέστειλε επ’ αόριστον τους λογαριασμούς του Τραμπ τον Ιανουάριο, έχει ζητήσει από την ανεξάρτητη επιτροπή εποπτείας του να αποφασίσει αν θα συνεχιστεί αυτή η απαγόρευση.

Ειδήσεις σήμερα 

Ανοίγουν αύριο κομμωτήρια, πάρκα και αρχαιολογικοί χώροι - Πώς θα μετακινούνται οι πολίτες 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών «αδειάζει» τον Εξαδάκτυλο για την επιστράτευση 

Ο γολγοθάς του Έλληνα αστυνομικού που έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στη Σαουδική Αραβία 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης