Μπάιντεν: «Βαθιά» απογοήτευση για την αποχώρηση της Τουρκίας από την συμφωνία για την προστασία των γυναικών
«Αυτό είναι ένα αποκαρδιωτικό βήμα προς τα πίσω για το διεθνές κίνημα τερματισμού της βίας κατά των γυναικών παγκοσμίως» , υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε ως «βαθιά απογοητευτική» την αποχώρηση της Τουρκίαςαπό μία διεθνή συμφωνία που σχεδιάστηκε για την προστασία των γυναικών από τη βία, δηλώνοντας σήμερα, ότι ήταν ένα βήμα πίσω στις προσπάθειες για τον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών.
«Οι χώρες θα πρέπει να εργαστούν για την ενίσχυση και την επανεξέταση των δεσμεύσεών τους για τον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών, χωρίς την απόρριψη διεθνών συνθηκών που σχεδιάστηκαν για την προστασία των γυναικών και την απόδοση ευθυνών σε αυτούς που τις παραβιάζουν» ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του ο Μπάιντεν. «Αυτό είναι ένα αποκαρδιωτικό βήμα προς τα πίσω για το διεθνές κίνημα τερματισμού της βίας κατά των γυναικών παγκοσμίως», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.