ΠΟΥ: Την επόμενη εβδομάδα η έκθεση για την προέλευση του κορωνοϊού
Η έκθεση αναμένεται να ρίξει φως στο αρχικό ξέσπασμα της πανδημίας
Πιθανόν την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση τουΠαγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την προέλευση του κορωνοϊού στην Κίνα.
Η έκθεση συντάχθηκε μετά από πλήθος στοιχείων που συνέλεξαν εμπειρογνώμονες ενώ υπήρξε και επίσκεψη κλιμακίου του ΠΟΥ στην Ουχάν, όπου ξεκίνησε η πανδημία.
Παράλληλα, αξιωματούχοι του ΠΟΥ δήλωσαν σε δημοσιογράφους ότι μέχρι τον Απρίλιο αναμένεται να ολοκληρωθεί η εξέταση για χορήγηση άδειας κατεπείγουσας χρήσης στα κινέζικα εμβόλια Sinopharm και Sinovac. Όσον αφορά το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V, σημείωσαν ότι αναμένουν πλήρη στοιχεία.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.