Βρετανία: 23χρονος παιδόφιλος «ψάρευε» παιδάκια μέσα από το Fortnite

Βρετανία: 23χρονος παιδόφιλος «ψάρευε» παιδάκια μέσα από το Fortnite

Ο νεαρός άνδρας καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση - Για να «ψαρέψει» τα θύματά του χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «χυμώδης παίχτης»

paidofilos
Σε δύο χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ένας 23χρονος Βρετανός που «ψάρευε» ανήλικα αγόρια -ακόμη και επτάχρονα- μέσω του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού «Fortnite». Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o Άνταμ Σάιερς βρήκε τον τρόπο να προσεγγίζει μικρά αγόρια μέσω του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού στέλνοντας τους ανάρμοστα μηνύματα.

Χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «JuicyGamer» (χυμώδης παίχτης), σύμφωνα με το δημοσίευμα Ο ίδιος αθωώθηκε από το δικαστήριο τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά σε λίγες ώρες ήταν πάλι στο διαδίκτυο προσπαθώντας να «ψαρέψει» παιδιά μέσω του «Fortnite» και του Roblox στο ΧΒΟΧ. Την ημέρα που εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ο νεαρός παιδόφιλος είχε επικοινωνία μ' ένα 12χρονο αγόρι μέσω του XBOx live και την ανέβασε στο Instagram.

H μητέρα του αγοριού εντόπισε ότι ο λογριασμός του γιου της είχε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του παιδόφιλου. Το αγόρι παραδέχτηκε στη μητέρα του ότι η κάρτα ανήκε στον Άνταμ που είχε γίνει φίλος του μέσω του διαδικτύου. Ο Άνταμ είχε αφήσει τον 12χρονο να ξοδέψει 200 λίρες από την πιστωτική κάρτα του προκειμένου ο μικρός να του στείλει μία φωτογραφία του με σορτς.

Ο Σάιερς από την περιοχή Newton-le-Willows, στο Λάνκσαιρ είχε τραβήξει και βίντεο από το παράθυρο του σπιτιού του όπου απεικονιζόταν ένα μικρό παιδί να περπατάει στο δρόμο και τον ίδιο να κάνει άσεμνα σεξουαλικά σχόλια προτού το αναρτήσει στο Facebook. Στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρο ένα επτάχρονο αγόρι, ρωτώντας το αν ήθελε να βγει ραντεβού μαζί του και να γίνει το αγόρι του.

Ειδήσεις σήμερα:

Προς αρχείο η δικογραφία για τον Στραβοπόδη - Γιατί παραγράφηκε το αδίκημα

Πόθεν έσχες: Πότε λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις

Γεραπετρίτης σε Τσακαλώτο: Δεν τηρείται κανένας φάκελος πολιτικών φρονημάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης