Το Κρεμλίνο τοποθετήθηκε την Πέμπτη για τα σκληρά σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος δεν δίαστασε να χαρακτηρίσει «φονιά» τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ξεκαθαρίζοντας πως με τη στάση του αυτή, ο Μπάιντεν «έδειξε με σαφήνεια πως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να επιδιορθώσει τους δεσμούςμε τη Μόσχα».
Σε συνέντευξή του στο ABC News που μεταδόθηκε την Τετάρτη, ο Μπάιντεν αποκρίθηκε θετικά όταν ρωτήθηκε αν πίστευε ότι ο Ρώσος πρόεδρος ήταν δολοφόνος. Περιέγραψε επίσης τον Πούτιν ως κάποιον που δεν έχει ψυχή και είπε ότι η Ρωσία θα «πληρώσει το τίμημα» για τη φερόμενη ανάμειξή της στις αμερικανικές εκλογές.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ χαρακτήρισε τα σχόλια ως «πολύ άσχημα» και χωρίς προηγούμενο. Ακόμη, είπε σε δημοσιογράφους στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης ότι η Ρωσία θα αναλύσει την προσέγγισή της στις σχέσεις με την Ουάσινγκτον από εδώ και στο εξής.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.