Δεν είναι φαν της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, όπως διατυμπανίζει, ωστόσο, ο Ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως θα ήθελε να διεκδικήσει την προεδρία στις ΗΠΑ το 2024.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Τραμπ στο αμερικανικό δίκτυο «Fox News», η δημοσιογράφος Μαρία Μπαλτιμόρο τον ρώτησε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν, ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι θα θέσει υποψηφιότητα για την αμερικανική προεδρία το 2024.
Ο Τραμπ έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι δεν είναι «οπαδός» της Μέγκαν Μαρκλ. Εξάλλου, και η η ίδια μαζί με τον σύζυγό της δούκα του Σάσεξ, είχαν υποστηρίξει στην προεκλογική εκστατεία στις ΗΠΑ το 2016 τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν.
Όπως αναφέρει το περιοδικό «Newsweek», κατά τη συνέντευξή του στο «Fox News», ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να εξηγήσει γιατί θα υποστήριζε την απόφαση της Μέγκαν να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο στις ΗΠΑ το 2024.
«Λοιπόν, ελπίζω ότι θα συμβεί, γιατί αν συνέβαινε, τότε νομίζω ότι θα ήταν ακόμα πιο έντονο το συναίσθημα να θέσω υποψηφιότητα», τόνισε ο Αμερικανικός δισεκατομμυριούχος.
Στη συνέχεια, άρχισε να υπερασπίζεται τη βασίλισσα Ελισάβετ κάνοντας λόγο για ένα υπέροχο άτομο.
«...Γνωρίζω τη βασίλισσα Ελισάβετ, όπως ξέρετε. Έχω συναντηθεί με τη Βασίλισσα και θεωρώ ότι είναι υπέροχο άτομο. Και δεν είμαι φαν της Μέγκαν», πρόσθεσε.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.