Ιαπωνία: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Γιοσιχίντε Σούγκα
Ενόψει της επίσκεψής του στις ΗΠΑ για συνομιλίες με τον αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσιχίντε Σούγκα, έλαβε σήμερα την πρώτη δόση του εμβολίου του για τον νέο κορωνοϊό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επίσκεψή του στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, όπου θα γίνει ο πρώτος ξένος ηγέτης που θα έχει πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με τον αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν αφότου ο τελευταίος ανέλαβε τα καθήκοντά του.
Ο κ. Σούγκα είναι ο πρώτος Ιάπωνας κυβερνητικός αξιωματούχος που εμβολιάστηκε δημόσια. Περίπου 80 ως 90 στελέχη της κυβέρνησης θα ανοσοποιηθούν για τον νέο κορωνοϊό ενόψει της συμμετοχής τους στο ταξίδι του ιάπωνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.
«Δεν πόνεσε, αν και φαινόταν (πως θα πόναγε)», διαβεβαίωσε ο κ. Σούγκα δημοσιογράφους αφού έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου του.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.
Η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τις μικρές, καθημερινές πράξεις που δείχνουν ότι υπάρχει χώρος για ζωή, ακόμη και εκεί όπου δεν θα το περιμέναμε.