H ανατριχιαστική ανακάλυψη μιας γυναίκας πίσω από τον καθρέφτη της θυμίζει... θρίλερ! (Βίντεο)

H ανατριχιαστική ανακάλυψη μιας γυναίκας πίσω από τον καθρέφτη της θυμίζει... θρίλερ! (Βίντεο)

Η ιστορία της που μοιράστηκε στο TikTok έφερε στο μυαλό πολλών την πλοκή από το «Candyman» και τα «Παράσιτα»

kathreftis
Η ανατριχιαστική ανακάλυψη μιας κατοίκου της Νέας Υόρκης πίσω από τον καθρέφτη του διαμερίσματός της, την οποία μοιράστηκε η ίδια με μια σειρά από βίντεο στο TikTok, θύμισε σε πολλούς την ταινία τρόμου «Candyman» αλλά και το αριστουργηματικό φιλμ «Παράσιτα» που απέσπασε πέρυσι το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημιούργησε ένα βίντεο με τις εν λόγω αναρτήσεις (οι οποίες συνθέτουν μια συναρπαστική ιστορία), όλα ξεκίνησαν όταν η Σαμάνθα Χάρτσο αντιλήφθηκε ένα ρεύμα παγωμένου αέρα στο διαμέρισμα όπου μετακόμισε πρόσφατα. Η νεαρή γυναίκα, που εργάζεται σε ΜΚΟ η οποία εδρεύει στην πόλη, αισθανόταν να κρυώνει ακόμα και όταν έβαζε φουλ τον κλιματισμό, και γι' αυτό αποφάσισε να διερευνήσει τι συμβαίνει.

Ψάχνοντας την πηγή του ψυχρού ρεύματος, συνειδητοποιήσε ότι ερχόταν από το μπάνιο, που όμως δεν είχε παράθυρο...



Εξετάζοντας προσεκτικά τον χώρο εντόπισε τα δυο σημεία εισόδου του παγωμένου αέρα. Το ψυχρό ρεύμα έμπαινε στο διαμέρισμά της από μια τρύπα στην πόρτα, την οποία έσπευσε να κλείσει με ταινία, αλλά και... από τον καθρέφτη.

Κλείσιμο
Όταν η Σαμάνθα αποφάσισε να βγάλει τον καθρέφτη από τον τοίχο για να δει τι υπήρχε από πίσω, βρέθηκε μπροστά σε κάτι πολύ παράξενο: Μια μεγάλη τρύπα που συνέδεε το μπάνιο της με ένα μικρό δωμάτιο.

Σαν γνήσιο «λαγωνικό», η νεαρή αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον φόβο της και να περάσει μέσα από την τρύπα προκειμένου να εξερευνήσει τι υπήρχε στην άλλη πλευρά. Προσκάλεσε μάλιστα και φίλους της ώστε να αισθάνεται πιο ασφαλής ξεκινώντας αυτήν την τρομακτική αποστολή. Εφοδιασμένη με μάσκα, γάντια και κρατώντας ένα σφυρί, πέρασε τελικά την τρύπα, προσπερνώντας τις υποθέσεις του φίλου της ότι μπορεί να... ζει κάποιος κρυμμένος εκεί, όπως συνέβαινε στη νοτιοκορεάτικη ταινία «Παράσιτα».

Candyman (1992) - Official Trailer


Αυτό που ανακάλυψε τελικά, είναι ένα «απόκοσμο» μισοτελειωμένο διαμέρισμα με κάποια «ίχνη ζωής», όπως ένα χρησιμοποιημένο μπουκάλι νερού. Μετά την επιστροφή της στην «δική της πλευρά», η TikToker άφησε να εννοηθεί ότι θα παραπονεθεί στον σπιτονοικοκύρη της για την μυστική πλευρά του διαμερίσματός της που προφανώς αγνοούσε.

Οι αναρτήσεις της Χάρτσο στο TikTok θύμισαν σε πολλούς στοιχεία από την πλοκή της εμβληματικής ταινίας τρόμου Candyman του 1992. Το φιλμ, στο οποίο πρωταγωνιστούν η Βιρτζίνια Μάντσεν και το Τόνι Τοντ, βασίζεται σε ένα διήγημα του Κλάιβ Μπάρκερ και αφηγείται την ιστορία μιας σπουδάστριας στο Σικάγο που μελετά διάφορους αστικούς μύθους. Ένας από αυτούς, εκείνος του «Candyman», αφορά ένα μοχθηρό πνεύμα που εμφανίζεται όταν ένα άτομο λέει το συγκεκριμένο όνομα πέντε φορές μπροστά σε έναν καθρέφτη, για να σκοτώσει το θύμα του με έναν γάντζο που έχει αντί για χέρι. Στην ίδια ταινία, η πρωταγωνίστρια ανακαλύπτει το μυστικό κρυσφήγετο του δολοφόνου (που επίσης μοιάζει με γιαπί) κρυμμένο μέσα σε ένα κτίριο.

candyman_1



Ειδήσεις σήμερα

«Το τρίο στο κρεβάτι με κάνει καλύτερο άνθρωπο» λέει η κόρη του Ρούντι Τζουλιάνι

Στη Λευκωσία σήμερα ο Ζοζέπ Μπορέλ 

Επιδόματα ανεργίας: Στο τραπέζι νέα δίμηνη παράταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης