«Αντίδραση θα υπάρξει από την δική μας πλευρά» δήλωσε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.
Ο Γκρουσκό επισήμανε ότι η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλει κυρώσεις σε σχέση με ην υπόθεση Ναβάλνι δεν υπήρξε για την Μόσχα έκπληξη, ωστόσο προσέθεσε ότι παρόμοιες ενέργειες λειτουργούν καταστροφικά για τις διμερείς σχέσεις και συνιστούν ένα απόλυτο αδιέξοδο.
Νωρίτερα σήμερα το πρωί το πρακτορείο TASS επικαλούμενο διπλωματική πηγή αντιπροσωπείας μιας εκ των χωρών της ΕΕ στο Συμβούλιο της Ευρώπης, μετέδωσε ότι οι πρέσβεις των 27 χωρών μελών της ΕΕ κατέληξαν στις κυρώσεις που θα επιβάλουν σε σχέση με την υπόθεση Ναβάλνι, για πρώτη φορά στο πλαίσιο του νέου μηχανισμού της ΕΕ που αφορά στις παραβιάσεις των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Στον κατάλογο των προσώπων στα οποία θα επιβληθούν κυρώσεις ενδέχεται να υπάρχουν αξιωματούχοι που εμπλέκονται στην σύλληψη του Ναβάλνι.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.