Φινλανδία - Κορωνοϊός: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα - Οι μολύνσεις αυξάνονται
«Η κυβέρνηση θεωρεί απαραίτητο να έχουμε όλοι λιγότερες επαφές», λέει η πρωθυπουργός
Η κυβέρνηση της Φινλανδίας κήρυξε σήμερα κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω τωναυξανόμενων μολύνσεων από COVID-19, ένα βήμα που θα επιτρέψει στη χώρα να κλείσει τα εστιατόρια και να επιβάλει και άλλα μέτρα προκειμένου να αναχαιτίσει την πανδημία.
Η απόφαση λαμβάνεται καθώς παραλλαγμένα στελέχη συμβάλλουν σε μια απότομη αύξηση των μολύνσεων στη χώρα, η οποία έχει κλείσει ήδη τα σύνορά της. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα επιτρέψει επίσης στην κυβέρνηση να κλείσει τα σχολεία και να περιορίσει τις μετακινήσεις μεταξύ περιοχών.
«Η κυβέρνηση θεωρεί απαραίτητο να έχουμε όλοι λιγότερες επαφές», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν. «Ο καθένας τώρα έχει την ευκαιρία να επηρεάσει το πώς θα είναι η άνοιξη και το καλοκαίρι».
Πολλές φινλανδικές περιοχές έχουν δει μια ταχεία αύξηση των μολύνσεων από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 που προκαλεί την COVID-19 τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με ξεσπάσματα σε σκιέρ στη Λαπωνία και εργαζομένους σε ναυπηγεία και εργοτάξια.
Η Φινλανδία, που είναι μία από τις χώρες της Ευρώπης που έχουν επηρεαστεί λιγότερο μέχρι τώρα από τον ιό, έχει καταγράψει 58.064 μολύνσεις και 742 θανάτους αφότου ξεκίνησε η πανδημία, με 210 ανθρώπους να νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.