Νιγηρία: Απελευθερώθηκαν 42 άτομα που είχαν απαχθεί από σχολείο πριν δυο εβδομάδες
Ανάμεσα στους απαχθέντες ήταν και 27 μαθητές
Στην απελευθέρωση 42 ατόμων, μεταξύ των οποίων και 27 μαθητές, που είχαν απαχθεί από σχολείο της βόρειας Νιγηρίας πριν από δυο εβδομάδες, προχώρησαν οι απαγωγείς, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση τοπικού αξιωματούχου.
Η επικεφαλής γραμματέας Τύπου της κυβέρνησης του Νίγηρα δήλωσε στο Associated Press το Σάββατο ότι αυτοί που απελευθερώθηκαν έχουν φτάσει στην πρωτεύουσα της πολιτείας, Μίνα. «Τους έχουμε παραλάβει», είπε.
Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και μέλη των οικογενειών τους, απήχθησαν από ένοπλους από το κυβερνητικό κολέγιο επιστημών της π'ολης Καγκάρα.
Η απελευθέρωσή τους ανακοινώθηκε μια ημέρα αφότου η αστυνομία δήλωσε ότι ένοπλοι απήγαγαν πάνω από 300 κορίτσια από ένα οικοτροφείο, σε άλλο σημείο στη βόρεια Νιγηρία, στην πολιτεία Ζαμφάρα. Ένας κάτοικος είπε ότι οι ένοπλοι επιτέθηκαν επίσης σε κοντινό στρατόπεδο και σημείο ελέγχου, εμποδίζοντας τους στρατιώτες να αποτρέψουν τη μαζική απαγωγή.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.