Νιγηρία: Απελευθερώθηκαν 42 άτομα που είχαν απαχθεί από σχολείο πριν δυο εβδομάδες
Ανάμεσα στους απαχθέντες ήταν και 27 μαθητές
Στην απελευθέρωση 42 ατόμων, μεταξύ των οποίων και 27 μαθητές, που είχαν απαχθεί από σχολείο της βόρειας Νιγηρίας πριν από δυο εβδομάδες, προχώρησαν οι απαγωγείς, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση τοπικού αξιωματούχου.
Η επικεφαλής γραμματέας Τύπου της κυβέρνησης του Νίγηρα δήλωσε στο Associated Press το Σάββατο ότι αυτοί που απελευθερώθηκαν έχουν φτάσει στην πρωτεύουσα της πολιτείας, Μίνα. «Τους έχουμε παραλάβει», είπε.
Οι μαθητές, οι δάσκαλοι και μέλη των οικογενειών τους, απήχθησαν από ένοπλους από το κυβερνητικό κολέγιο επιστημών της π'ολης Καγκάρα.
Η απελευθέρωσή τους ανακοινώθηκε μια ημέρα αφότου η αστυνομία δήλωσε ότι ένοπλοι απήγαγαν πάνω από 300 κορίτσια από ένα οικοτροφείο, σε άλλο σημείο στη βόρεια Νιγηρία, στην πολιτεία Ζαμφάρα. Ένας κάτοικος είπε ότι οι ένοπλοι επιτέθηκαν επίσης σε κοντινό στρατόπεδο και σημείο ελέγχου, εμποδίζοντας τους στρατιώτες να αποτρέψουν τη μαζική απαγωγή.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.