«Mr Potato Head»: Η Hasbro αφαιρεί το «Mr» από το όνομα του παιχνιδιού - Χαμός στο Twitter

«Mr Potato Head»: Η Hasbro αφαιρεί το «Mr» από το όνομα του παιχνιδιού - Χαμός στο Twitter

Οι χρήστες κάνουν λόγο για υπεράσπιση της ουδετερότητας των φύλων -  Η εταιρεία εξηγεί ότι αφαιρέθηκε γενικά η προσφώνηση «Μr» από την συσκευασία των παιχνιδιών

PicsArt_02-26-09_53_23
Μπορεί όλοι να το γνωρίζαμε ως «Mr Potato Head», αλλά τώρα θα το αποκαλούμε «Potato Head». Πρόκειται για το δημοφιλές αμερικανικό παιχνίδι που αναπαριστά μία ανθρωπόμορφη πατάτα με χέρια, πόδια, μάτια, μερικά ρούχα και ένα τεράστιο καπέλο.

Την πλαστική πατάτα δημιούργησε η εταιρία παιχνιδιών Hasbro, η οποία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα αφαιρέσει το «Mr» από το όνομα της. Η είδηση σόκαρε το κοινό με πολλούς χρήστες του Twitter να εκφράζουν της δυσαρέσκειά τους για αυτή την κίνηση.



Δεν είναι λίγοι εξάλλου αυτoί που έσπευσαν να χλευάσουν την ενέργεια της Hasbro και όλους όσοι επιδιώκουν να προωθήσουν με αντίστοιχους τρόπους την ουδετερότητα των ανθρώπων ως προς το φύλο τους χαρακτηρίζοντάς το ως ένα νέο «trend».

Κλείσιμο




Μάλιστα δεν έλειψαν και αναφορές στο τι θα συνέβαινε στην «Mrs Potato Head» αν μάθαινε ότι ο σύζυγός της «έχασε» το φύλο του.



Όσο για την εταιρία Hasbro, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε, απηύθυνε έκκληση στο κοινό της να ηρεμήσει καθώς στην πραγματικότητα κανείς δεν «αφαίρεσε» το φύλο του, αλλά η αλλαγή ισχύει μόνο για το όνομα των παιχνιδιών που περιλαμβάνει τόσο τον Mr όσο και την Mrs Potato Head.



Ειδήσεις σήμερα:

Προκαταβολή σύνταξης: Στις 10 Μαρτίου ανοίγει η πλατφόρμα - Οι όροι και η διαδικασία

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας - Χαλάει την Κυριακή

Ναύπακτος: Σεισμός 3,5 Ρίχτερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης