Φωτιά στα κόκκινα! Το φόρεμα της βασίλισσας Λετίθια άναψε φωτιές με το τολμηρό σκίσιμο

Φωτιά στα κόκκινα! Το φόρεμα της βασίλισσας Λετίθια άναψε φωτιές με το τολμηρό σκίσιμο

Κατά την επίσκεψή της στην Εθνική Πινακοθήκη της Μαδρίτης - Η βασίλισσα της Ισπανίας, μητέρα δύο κοριτσιών, κρατιέται πάντως σε άριστη φόρμα

letizia-5
Για άλλη μία φορά, η βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίθια, απέδειξε ότι είναι η επιτομή της μόδας. Με την απλότητά της, μπορεί και ξεχωρίσει σε κάθε της εμφάνιση.

Κατά την επίσκεψή της στην Εθνική Πινακοθήκη της Μαδρίτης, εμφανίστηκε μe ένα βαθύ κόκκινο μακρύ φόρεμα και μία μαύρη κάπα. Το σύνολο ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες μπορντό χρώματος, όπως γράφει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 48χρονη Λετίθια προτίμησε να φορέσει το αγαπημένο της χρώμα -το κόκκινο- που είναι εξάλλου και η τελευταία λέξη τη μόδας. Κάποια στιγμή όμως, κι ενώ περπατούσε χαζεύοντας το έργο ενός Ισπανού καλλιτέχνη, Concepción Arenal Ponte, ο φακός απαθανάτισε το αποκαλυπτικό σκίσιμο του φορέματος αφήνοντας σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της.

Το σκίσιμο στο φόρεμα έκλεψε την παράσταση με το σικάτο ντύσιμό της να σχολιάζεται από τα διεθνή ΜΜΕ. Με τα μαλλιά της αλογοουρά, η βασίλισσα Λετίθια φρόντισε να τηρήσει όλους τους κανόνες ασφαλείας, φορώντας μία λευκή μάσκα καθώς συναντήθηκε με αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένης της αντιπροέδρου της χώρας, Κάρμεν Κάλβο.

Κλείσιμο

Η βασίλισσα της Ισπανίας, μητέρα δύο κοριτσιών, κρατιέται πάντως σε άριστη φόρμα. Την περίοδο της πανδημίας, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί εκτός γυμναστική και σπα, κάνει καθημερινά και ασκήσεις κατά του άγχους.

Ο Δεκέμβριος του 2020 ήταν μια πολυάσχολη περίοδος για τη βασίλισσα Λετίθια, σύζυγο του Βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας. Επισκέφθηκε την Ονδούρα για να σταθεί στο πλευρό του λαού συνδράμοντας στην ανθρωπιστική βοήθεια, σε ένα καταφύγιο στην κοιλάδα Sula, το οποίο καταστράφηκε από ισχυρό τυφώνα .

Η γοητευτική Λετίθια, πρώην δημοσιογράφος στο επάγγελμα, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Βασιλιά Φελίπε πριν από 16 χρόνια στον καθεδρικό ναό «Santa María la Real de la Almudena» στη Μαδρίτη.

Δείτε το βίντεο:



Ειδήσεις σήμερα: 

Τούρκος κατηγορείται ότι έσπρωξε από γκρεμό την έγκυο γυναίκα του - Η «ρομαντική» selfie πριν την πτώση

Διόνυσος: Ο στρατός στη μάχη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας - Δείτε βίντεο

Ανατροπή φορτηγού στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης