Ολλανδία: Ημίγυμνος άνδρας τρώει... τούμπα κάνοντας πατινάζ σε κανάλι του Άμστερνταμ

Ολλανδία: Ημίγυμνος άνδρας τρώει... τούμπα κάνοντας πατινάζ σε κανάλι του Άμστερνταμ

Αντιμετώπισε την πτώση του με χαμόγελο - Δείτε το βίντεο

patinaz-ollandia-456
Αψηφώντας τις πολικές θερμοκρασίες, ένας νεαρός σκέιτερ φόρεσε ένα μαύρο σορτσάκι και βγήκε να κάνει πατινάζ σε κανάλι στο Άμστερνταμ.

Ο ημίγυμνος Ολλανδός έδειχνε να απολαμβάνει το πατινάζ καθώς είχε όλη την παγωμένη πίστα στη διάθεσή του ενώ είχε οι θεατές τον παρακολουθήσουν έκπληκτοι για την τόλμη του. Την ώρα όμως που αποφάσισε να κάνει μία στροφή, ο λεπτός πάγος έσπασε και ο ίδιος βυθίστηκε στο παγωμένο νερό.

Αν και προσγειώθηκε ανώμαλα, ο νεαρός Ολλανδός με το μαλλί πιασμένο κοτσίδα, έδειξε να διασκεδάζει την πτώση του με το σχετικό βίντεο να τον απεικονίζει χαμογελαστό μόλις έβγαλε το κεφάλι του από το νερό. Για καλή του τύχη, σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένας συμπολίτης του ο οποίος τον τράβηξε με ένα σχοινί για να τον μεταφέρει κάπου πιο ζεστά, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun» που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της και το επίμαχο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:



Η Ολλανδία χτυπήθηκε από σφοδρή χιονοθύελλα το Σαββατοκύριακο, με τους εραστές των χειμερινών σπορ να βάζουν τα πατίνια τους και να κόβουν βόλτες στα παγωμένα κανάλια, εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαρκ Ρούτε έχει απευθύνει έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν το πατινάζ, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού, καθώς και τραυματισμοί που ενδεχομένως να στείλουν κι άλλα άτομα στα ήδη υπό πίεση νοσοκομεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Πολιτική Προστασία: Έκτακτη σύσταση στους κατοίκους της Βόρειας και Ανατολικής Αττικής-Τι θα γίνει με τους εμβολιασμούς

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δείτε αναλυτικά ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σε όλη τη χώρα

Βίντεο και φωτογραφίες: Σφοδρή χιονόπτωση και στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης