Νέα στοιχεία για τη ζωή του JFK Jr

Νέα στοιχεία για τη ζωή του JFK Jr

Nέες αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του μεγαλύτερου γιου του JFK, John F Kennedy Jr βγήκαν πρόσφατα στο φως από την πρώην κοπέλα του Christina Haag

Νέα στοιχεία για τη ζωή του JFK Jr
Nέες αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του μεγαλύτερου γιου του JFK, John F Kennedy Jr, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τραγικό αεροπορικό δυστύχημα το 1999, βγήκαν πρόσφατα στο φως από την πρώην κοπέλα του Christina Haag, η οποία μάλιστα ετοιμάζει ένα βιβλίο στο οποίο θα περιγράφει την 5ετη σχέση τους.

Σύμφωνα με την Haag ο υιός Kennedy κάπνιζε μαριχουάνα, ενώ σε ένα ταξίδι τους στην Τζαμάικα είχε μαζί του ένα βιβλίο το οποίο εξηγούσε τα πάντα για το ταντρικό σεξ. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός, οι δυο τους παραλίγο να πεθάνουν κάνοντας καγιάκ στην θάλασσα.

Κλείσιμο
Ήταν τόσο συγκλονισμένος από το συμβάν που λίγη ώρα αργότερα είχε τηλεφωνήσει στην μητέρα του Jackie. «Μη μπορώντας να μείνει ακίνητος, περπατούσε ανήσυχος στην παραλία, με τα μάτια του ορθάνοιχτα και να κοιτάνε κάτω» γράφει χαρακτηριστικά η Haag.


Ο John F. Kennedy Jr μαζί με την τότε κοπέλα του Christina Haag

Ο JFK Jr ήταν μόλις 38 ετών όταν η κατάρα της οικογένειάς του χτύπησε για ακόμα μια φορά. Το αεροπλάνο το οποίο πιλοτάριζε συνετρίβει στον Ατλαντικό ωκεανό καθώς απομακρυνόταν από το Martha’s Vineyard στην Μασαχουσέτη. Μαζί του σκοτώθηκαν ακόμα η σύζυγός του Carolyn 33 ετών, αλλά και η αδερφή του Lauren.


Ο John F. Kennedy Jr μαζί με την γυναίκα του Carolyn

Η Haag είχε κάνει μικρά περάσματα από την τηλεόραση σε σειρές όπως το ER και το Criminal Minds. Γνωρίστηκε με τον Kennedy στο πανεπιστήμιο όπου ήταν συγκάτοικοι. Μέχρι και τον γάμο του, ο JFK Jr ήταν ένα από τους πιο περιζήτητους εργένηδες με κάποιες από τις σχέσεις του περιλάμβαναν τις ηθοποιούς Sarah Jessica Parker και Daryl Hannah, αλλά το όνομά τους είχε συνδεθεί και με την «βασίλισσα της ποπ» Madonna.



Πηγή: Daily Mail
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης