Στη μάχη των εμβολιασμών έχουν επιστρατευτεί και τα σούπερ μάρκετ στη Βρετανία. Στην κομητεία των Δυτικών Μίντλαντς έγινε ο πρώτος εμβολιασμός 78χρονης, στην οποία διανεμήθηκε η δόση και στη συνέχεια της τη χορήγησε υγειονομικός.
Η Χάρμπανς Καρ έλαβε τη δόση του εμβολίου στις 8 το πρωί, τοπική ώρα, σε ένα συγκεκριμένο σημείο του καταστήματος.
Στο σούπερ μάρκετ θα διενεργούνται εμβολιασμοί όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 8 το πρώι ως τις 8 το βράδυ.
Οι εμβολιασθέντες σε μία ημέρα μπορούν να φτάσουν μέχρι και τους 240.
Στους 7,1 εκατομμύρια φτάνουν οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί στη Βρετανία, μια χώρα με τον υψηλότερο αριθμό νεκρών, αναλογικά με τον πληθυσμό της, σε όλο τον κόσμο.
Ο Μπόρις Τζόνσον έχει διαμηνύσει ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς εντοπίζονται πλήθος κρούσμάτων από μεταλλαγμένα στελέχη, με τους περιορισμούς να αναμένεται να ισχύσουν μέχρι το καλοκαίρι.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.