Ναβάλνι: «Δεν μου έχει επιτραπεί να μιλήσω με τον δικηγόρο μου» δηλώνει ενώπιον του δικαστηρίου
Μετά το αίτημα του επικριτή του Κρεμλίνου ο δικαστής του έδωσε μόλις πέντε λεπτά για να συνομιλήσουν
Ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι δήλωσε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου ότι δεν του έχει επιτραπεί να μιλήσει κατ' ιδίαν με τον δικηγόρο του από τότε που συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση κατά την επιστροφή του στη Ρωσία, στις 17 Ιανουαρίου.
Ο δικαστής εξετάζει την έφεση που έχει ασκήσει ο Ναβάλνι επί της φυλάκισής του για παραβίαση των όρων αποφυλάκισής του, το οποίο ο ίδιος αρνείται.
Απαντώντας στο αίτημα του Ναβάλνι, ο δικαστής του παραχώρησε πέντε λεπτά για να συνομιλήσει με τον δικηγόρο του μέσω τηλεδιάσκεψης και ζήτησε από τους σωφρονιστικούς φρουρούς να βγουν από τον χώρο ώστε να μπορέσει να μιλήσει ιδιωτικά.
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).