Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντενκατήργησε μια αμφιλεγόμενη απαγόρευση που είχε επιβάλλει ο προκάτοχός του για την κατάταξη διεμφυλικών ατόμων στον αμερικανικό στρατό, μια απόφαση που εκπληρώνει μια προεκλογική υπόσχεση του Δημοκρατικού προέδρου, η οποία αναμένεται να χαιρετιστεί από τους υποστηρικτές της ΛΟΑΤ κοινότητας.
«Ο πρόεδρος Μπάιντεν πιστεύει πως η ταυτότητα φύλου δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για την κατάταξη στο στράτευμα και πως η ισχύς της Αμερικής βασίζεται στην διαφορετικότητά της», ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωση.
«Με το να επιτρέπουμε σε όλους Αμερικανούς που έχουν τα προσόντα, να υπηρετούν τη χώρα τους ένστολοι, αυτό είναι καλύτερο για τον στρατό και καλύτερο για τη χώρα, διότι μια ισχύς χωρίς αποκλεισμούς είναι μια πιο αποτελεσματική ισχύς. Με απλά λόγια, αυτό είναι το σωστό που πρέπει να γίνει και είναι προς το εθνικό μας συμφέρον», συνέχισε η ανακοίνωση.
Ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα το 2016 επέτρεψε σε άτομα, που αυτοπροσδιορίζονται ανοιχτά διεμφυλικά, να κατατάσσονται στις ένοπλες δυνάμεις και να λαμβάνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πάγωσε την κατάταξη τους στο στράτευμα, επιτρέποντας παράλληλα στο εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό να συνεχίζει να υπηρετεί.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς