Ο άντρας που εισέβαλε στο Καπιτώλιο φορώντας προβιά ονομάζεται Aaron Mostofsky και μάλιστα έκανε και δηλώσεις στα κανάλια τονίζοντας ότι θέλει να διαμαρτυρηθεί για μία «κλεμμένη νίκη» αναφερόμενος στην επικράτηση Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές.
Κρατούσε για προστασία μία ασπίδα που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από αστυνομικό.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είναι γιος του Shlomo Mostofsky,δικαστή μεγάλου κύρους και επιφανούς μέλους της ορθόδοξης εβραϊκής κοινότητας.
Αμερικανικά ΜΜΕ προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον δικαστή για να πάρουν ένα σχόλιο για την εμπλοκή του γιου του στην εισβολή στο Καπιτώλιο, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Ωστόσο στα κανάλια μίλησε ο αδερφός του Nachman Mostofsky, ο οποίος είπε: «Ο αδερφός μου δεν έκανε κάτι παράνομο. Δεν ήταν με τους εισβολείς».
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ