Βράζει η Αμερική, με τη Δημοκρατία να δέχεται χτύπημα και τα επεισόδια βίαςνα σημαίνουν συναγερμό σε όλο τον κόσμο.
Μετά τις εικόνες ντροπής στο Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον, μικρότερου μεγέθους διαμαρτυρίες σημειώθηκαν σε κτίρια του Καπιτωλίου στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Σάλεμ, του Όρεγκον, της Ατλάντα, του Ντένβερ και Τοπέκα, όπου συγκεντρώθηκαν οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.
Διαδηλώσεις σημειώθηκαν και έξω από κυβερνητικά κτίρια σε Τζόρτζια, Κάνσας και Γιούτα.
«Αυτός ήταν ο Πρόεδρος. Δεν πηγαίνουμε σπίτι, μόλις αρχίζουμε», είπε ένας από τους διαδηλωτές.
Κλείσιμο
Στην Ατλάντα, δεκάδες άνθρωποι στάθηκαν απέναντι από το Καπιτώλιο, πολλοί από αυτούς κρατούσαν σημαίες.
Στο Ντένβερ, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν, επίσης, έξω από το Καπιτώλιο.
Οι Αρχές αναφέρουν ότι μια διαμαρτυρία υπέρ του Τραμπ μέσα στο Καπιτώλιο του Κάνσας στο Τοπέκα ήταν ειρηνική.
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε στη Βιρτζίνια με τον κυβερνήτη της πολιτείας να επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα ως τις 6 το πρώι, στον απόηχο των δραματικών γεγονότων στην Ουάσινγκτον.
At the request of @AlexandriaVAGov and @ArlingtonVA, I am declaring a 6PM to 6AM curfew in these jurisdictions, with limited exceptions.
I am also issuing a State of Emergency in Virginia, so we can continue to respond.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.