Η Ινδία έχει καταγράψει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό μολύνσεων στον κόσμο και πέρασε το όριο των δέκα εκατομμυρίων στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Περισσότεροι από 145.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει από την COVID-19.
«Αν με ρωτάτε, δεν υπάρχει λόγος για τέτοιο πανικό», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Χαρς Βάρνταν σε συνέντευξη Τύπου στο Νέο Δελχί.
Κυβερνητική επιτροπή που έχει επιφορτιστεί με την παρακολούθηση της πανδημίας συνεδρίασε σήμερα για να συζητήσει για το νέο στέλεχος, όμως δεν είναι σαφές αν η Ινδία θα σταματήσει τις πτήσεις προς τη Βρετανία, μία από 23 χώρες με τις οποίες μοιράζεται μια «αεροπορική φούσκα» (air bubble).
«Μην μπερδεύεστε με αυτή την πλασματική κατάσταση, την πλασματική συζήτηση, τον πλασματικό πανικό», είπε ο Βάρνταν. «Η κυβέρνηση είναι σε πλήρη εγρήγορση».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.