Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που διαγνώστηκε θετικός στη νόσο Covid-19 την Πέμπτη, βρίσκεται σήμερα «σε σταθερή κατάσταση» σε σύγκριση με την προηγούμενη ημέρα, έγινε γνωστό από το Ελιζέ στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Δημοκρατίας είναι σταθερή σε σχέση με χθες (Σάββατο)», διαβεβαίωσε το Ελιζέ, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Με συμπτώματα όπως βήχας και κόπωση, ο Εμανουέλ Μακρόν απομονώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην επίσημη κατοικία Λα Λαντέρν, στις Βερσαλλίες. Η γαλλική προεδρία είχε κάνει χθες λόγο για μια «σταθερή κατάσταση της υγείας» του Γάλλου προέδρου σε σύγκριση με την Παρασκευή και «καθησυχαστικά» αποτελέσματα εξετάσεων, σε ένα σύντομο ανακοινωθέν, που υπέγραφε ο γιατρός Ζαν Κριστόφ Περοσόν, ο αρχίατρος της προεδρίας της Δημοκρατίας.
Ο Εμανουέλ Μακρόν, που παραδέχθηκε την Παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αλγερίας Αμπντελμαντζίντ Τεμπούν και τον Σέρβο ομόλογό του Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.