Βρετανία - Μπόρις Τζόνσον: Σάλος στο twitter για το αλλοπρόσαλλο κούρεμά του

Βρετανία - Μπόρις Τζόνσον: Σάλος στο twitter για το αλλοπρόσαλλο κούρεμά του

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δηλώνει ότι χτενίζει τα… μαλλιά του, ωστόσο οι χρήστες του twitter «δείχνουν» την Κάρι Σίμοντς ως υπαίτια του στυλιστικού «εγκλήματος» - Στο twitter γράφουν ότι το κούρεμα μοιάζει με χελιδονοφωλιά και θυμίζει playmobile

bojo_hair
«Βουίζει» το Τwitter για το νέο αλλοπρόσαλλο κούρεμα του Μπόρις Τζόνσον με την αρραβωνιαστικιά του και μητέρα του μοναχογιού της, να ενοχοποιείται για το στυλιστικό έγκλημα στο...κεφάλι του Βρετανού πρωθυπουργού.

Οι κομμωτές της Γηραιάς Αλβιώνας τραβούν τα... μαλλιά τους εστιάζοντας την προσοχή τους στο κεφάλι του Μπόρις Τζόνσον όπου επικρατεί αναρχία και ακαταστασία. Ο ίδιος πάντως έσπευσε να απολογηθεί στον βρετανικό λαό λέγοντας ότι χτενίζει τα μαλλιά του καθώς πλήθαιναν οι φωνές που τον κατηγορούσαν ότι ήταν πολύ ακατάστατος για να εκπροσωπεί τη χώρα.

Από το Μάντσεστερ, ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε στους δημοσιογράφους ότι «κάνει ό,τι καλύτερο» για τα μαλλιά του.

«Ζητήστε στη μητέρα σας συγγνώμη για τα μαλλιά μου»

O Τζόνσον έδωσε αυτή την απάντηση σε δημοσιογράφο που του είπε ότι η μητέρα του παρακαλάει τον πρωθυπουργό να «βουρτσίσει τα μαλλιά του» επειδή «εκπροσωπεί τη χώρα».

«Μπορώ να σας πω ότι χτενίζω τα μαλλιά μου - έχω μία χτένα στο γραφείο μου - παρακαλώ δώστε στη μητέρα σας τις καλύτερες ευχές μου για τα Χριστούγεννα και ζητήστε συγγνώμη για τα μαλλιά μου. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ», δήλωσε ο Τζόνσον.

Οι συνεργάτες του ενοίκου της Ντάουνινγκ Στριτ συμφωνούν ότι οι τρίχες του Τζόνσον είναι ατίθασες την ώρα που ο ίδιος έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά: πρέπει να βάλει φρένο στην αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού και να φέρει εις πέρας τις δύσκολες διαπραγματεύσεις για το Brexit με την ΕΕ.

Κλείσιμο


Ωστόσο, το νέο του χτένισμα μάλλον έγινε από ερασιτέχνη, όπως διατείνονται οι ειδικοί. Η φράντζα του ήταν τόσο ευθεία όταν πήγε στις Βρυξέλλες για τις κρίσιμες συνομιλίες σχετικά με το Brexit με την επικεφαλής της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν την περασμένη εβδομάδα, που μερικοί διερωτώνται αν έπρεπε να αφεθεί στα χέρια της συζύγου του, Κάρι Σίμοντς.

Για τον Ρίκι Γουόλτερς, ιδρυτή αλυσίδας κομμωτηρίων στο Λονδίνο, η κόμη του Τζόνσον αντανακλά την δύσκολη χρονιά που είχε το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς αντιμετώπιζε την πανδημία του κορωνοϊού.




«Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας και το κούρεμα του Μπόρις Τζόνσον το δείχνει πραγματικά. Είτε το έχει κάνει χρησιμοποιώντας ένα μπολ, ένα ψαλίδι κουζίνας ή ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι, σίγουρα προκαλεί ανησυχία. Πιστεύω πως δεν υπάρχει κομμωτής που θα έκανε πραγματικά ένα τέτοιο έγκλημα και ο Μπόρις έπρεπε να κάνει κάτι μόνος του μεταξύ των συζητήσεων για το Brexit και την μάχη έναντι του κορωνοϊού», υποστηρίζει.

bojo_hair1


Για τον Βρετανό κομμωτή Τζέιμς Τζόνσον, «οι ευθείες και αμβλείες άκρες κάνουν το κούρεμα να μοιάζει με δουλειά στο σπίτι, αντί για κομμωτήριο». 

«Αγοράστε του μια χτένα για τα Χριστούγεννα»

Το άναρχο μαλλί του Μπόρις Τζόνσον τράβηξε και χθες την προσοχή στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Twitter.

Το βίντεο τον απεικονίζει μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Κάρι Σίμοντς σε μια βιντεοκλήση να υποστηρίζουν μια εκστρατεία για να εξυψώσουν το ηθικό του κόσμου που μπορεί να νιώθει μοναξιά αυτά τα Χριστούγεννα.

bojo_hair2


Ωστόσο, οι χρήστες στα social media, αντί να ασχοληθούν με τα λεγόμενά του, σχολίασαν την κόμη του:

«Τι στο καλό συμβαίνει με τα μαλλιά σου; Μπόρις, είναι γελοία», γράφει ένας χρήστης. «Ήταν μια αποκαλυπτική κακή μέρα για τα μαλλιά του Μπόρις Τζόνσον», σχολιάζει άλλος ενώ ένας τρίτος έστειλε μήνυμα στην αρραβωνιαστικιά του, παρακαλώντας την να του αγοράσει μια χτένα για τα Χριστούγεννα. Άλλοι αστειεύονται πως μαλλιά του πετάνε τόσο πολύ, που μοιάζει σαν να τα «βουρτσίζει με μπαλόνι».


Ειδήσεις σήμερα:

Εξοικονομώ-Αυτονομώ: Σε 16 λεπτά «εξανεμίστηκαν» τα κονδύλια για τη Δυτική Ελλάδα

Ηλεκτρονικά θα γίνεται η υποβολή των δικαιολογητικών για αντικατάσταση άδειας οδήγησης

Bloomberg: 1,1 εκατ. άνθρωποι σε τέσσερις χώρες έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης