Sun: O Μπιλ Κλίντον φοβάται ότι θα τον χωρίσει η Χίλαρι - Η επίσκεψη που τον έκαψε

Sun: O Μπιλ Κλίντον φοβάται ότι θα τον χωρίσει η Χίλαρι - Η επίσκεψη που τον έκαψε

Επισκέφθηκε το νησί των οργίων του παιδόφιλου Τζέφρι ΈπσταϊνΟ Μπιλ Κλίντον είχε αρνηθεί όμως τον Αύγουστο ότι επισκέφθηκε το ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική - Βοηθός του ισχυρίστηκε  ότι ο Κλίντον είχε πράγματι επισκεφθεί το νησί τον Ιανουάριο του 2003

000_HW05Y
Πάνω από 20 χρόνια μετά το σκάνδαλο Λεβίνσκι και τα απόνερα από τις περιπέτειες του Μπιλ Κλίντον ταράζουν ακόμη τον γάμο του με τη Χίλαρι. «Τρομοκρατημένος», όπως χαρακτηριστικά γράφει η εφημερίδα Sun,  ότι η σύζυγός του θα τον χωρίσει εν μέσω των ισχυρισμών ότι επισκέφθηκε το νησί των οργίων του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν, όπως αποκάλυψε στενός φίλος του ζευγαριού, εμφανίζεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πιστεύει ότι η Χίλαρι μπορεί να τον αφήσει επειδή «δεν τον χρειάζεται πλέον» τώρα που δεν διεκδικεί κάποιο αξίωμα.

«Τώρα που η Χίλαρι δεν τρέχει για κάποιο αξίωμα, αυτό που ανησυχεί τον Μπιλ είναι ότι δεν έχει κανένα λόγο να μείνει μαζί του», είπε ο φίλος του ζευγαριού και συνέχισε:

«Είναι τρομοκρατημένος ότι θα τον αφήσει. Απλά κάθεται στο σπίτι, η υγεία του δεν είναι καλή, κοιτώντας τηλεόραση όλο το 24ωρο. Η Χίλαρι έχει όσα χρήματα χρειάζεται, είναι απασχολημένη με το νέο της podcast, δεν τον χρειάζεται πραγματικά για τίποτα».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από το σκάνδαλο της Μόνικα Λεβίνσκι υπήρξαν πολλοί ισχυρισμοί για προσωρινές σεξουαλικές σχέσεις του Μπιλ Κλίντον, αλλά ποτέ πραγματικά δεν σχολίασε κάποιον από αυτούς μέχρι τους ισχυρισμούς για επίσκεψη στο νησί του Έπσταϊν.

«Ένιωσε ότι έπρεπε να εκδώσει μια ισχυρή άρνηση για αυτό επειδή πιστεύει ότι η Χίλαρι μπορεί να τον αφήσει. Αυτό τον ανησυχεί πραγματικά λόγω της προσοχής που λαμβάνει και φυσικά λόγω των δεσμών του Έπσταϊν με ανήλικα κορίτσια. Φοβάται αν υπάρχουν περαιτέρω ενοχλητικοί ισχυρισμοί ότι θα μπορούσαν να είναι η χαριστική βολή», σημείωσε.

Κλείσιμο
Ο Μπιλ Κλίντον είχε αρνηθεί τον Αύγουστο ότι είχε επισκεφθεί το ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν στην Καραϊβική. Ωστόσο, ο επί χρόνια βοηθός του Νταγκ Μπαντ ισχυρίστηκε την Τετάρτη ότι ο Κλίντον είχε πράγματι επισκεφθεί το νησί τον Ιανουάριο του 2003, σε συνέντευξη στο Vanity Fair. Και ενώ ο Κλίντον φέρεται να ταξίδεψε στο ιδιωτικό νησί πολλές φορές, εκπρόσωπος τόνισε στον δημοσιογραφικό οργανισμό ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν το είχε επισκεφθεί ποτέ, παρέχοντας μάλιστα λεπτομερείς καταχωρήσεις των ταξιδιών του εκείνη την χρονική περίοδο.

Σύμφωνα με τον στενό φίλο, ο Κλίντον εξέδωσε τη σθεναρή άρνηση επειδή η Χίλαρι ελπίζει να αποκτήσει κάποια θέση στη διοίκηση του Μπάιντεν, οπότε δεν θέλει να υπάρχουν πλέον αρνητικοί ισχυρισμοί.

«Η Χίλαρι ελπίζει να κάνει κάτι στη διοίκηση του Μπάιντεν και δεν το χρειάζεται αυτό τώρα», ανέφερε η πηγή και συνέχισε: «Δεν νομίζω ότι αν είναι παντρεμένη ή όχι θα έκανε τη διαφορά στο πάρει τη θέση, έτσι θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο απλά να φύγει». Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Χίλαρι ανεχόταν τους ισχυρισμούς για τον σύζυγό της μόνο μέχρι έναν βαθμό.

«Αφού εξελέγη στη Γερουσία και μετακόμισε στην Ουάσινγκτον στις αρχές του 2001 με τη μητέρα της, αφήνοντας τον Μπιλ στο σπίτι, είχε στη Νέα Υόρκη κάποιον στη διάθεσή της 24 ώρες την ημέρα για να της αναφέρει πού βρίσκεται ο Μπιλ. Έγινε συζήτηση για διαζύγιο - μέσα από το σκάνδαλο της Μόνικα, μέσα από όλα αυτά τα πράγματα, φυσικά υπήρξε, αλλά ποτέ δεν θα μπορούσε να υπάρξει διαζύγιο. Τώρα θα μπορούσε. Δεν νομίζω ότι θα το κάνει σε αυτό το στάδιο, αλλά ο Μπιλ σίγουρα πιστεύει ότι είναι μια πιθανότητα. Ο γάμος τους σταμάτησε να είναι γάμος μετά τη γέννηση της Τσέλσι - δεν υπήρχε οικειότητα», τόνισε επίσης η πηγή.

Σημειώνεται ότι κανένας εκπρόσωπος των Κλίντον ή από το ίδρυμα Κλίντον απάντησε στο αίτημα της The Sun για σχόλιο.

Ειδήσεις σήμερα

Μαφιόζικη επίθεση στα Βριλήσσια: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Κορωνοϊός: Στα 1.677 τα νέα κρούσματα - 578 διασωληνωμένοι, 95 θάνατοι

Politico: Ποιες πρόσθετες κυρώσεις κατά της Τουρκίας περιλαμβάνει το σχέδιο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης