Οι πολίτες της Αργεντινής «χτυπούν» τατουάζ με τον Ντιέγκο δείχνοντας «αιώνια αγάπη» στο θεό της μπάλας

Οι πολίτες της Αργεντινής «χτυπούν» τατουάζ με τον Ντιέγκο δείχνοντας «αιώνια αγάπη» στο θεό της μπάλας

Την «αιώνια αγάπη» τους στο θεό της μπάλας, Ντιέγκο Μαραντόνα, εκφράζουν οι πολίτες στην Αργεντινή κάνοντας τατουάζ με ότι τους τον θυμίζει , όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Independent»

tatoodiegomaradona
«Έχω τατουάζ του Ντιέγκο, για μένα είναι το μεγαλύτερο πράγμα που υπάρχει», λέει ο Φερνάντο, το δωμάτιο του οποίου αντανακλά την λατρεία του στον θρύλο της μπάλας .
«Θα τον πάρω μαζί μου στον τάφο.», προσθέτει.

Οι οπαδοί του θρύλου του ποδοσφαίρου, που πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 60 ετών, δεν διστάζουν να αφήνουν στο σώμα τους μόνιμο αποτύπωμα του Ντιέγκο.

Όπως ο ιδιοκτήτης πιτσαρίας, Γκιγέρμο Ροντρίγκεθ . Όλη η πλάτη του καλύπτεται με τατουάζ που απεικονίζει τον θρύλο του ποδοσφαίρου.

«Είναι όμορφο να ζεις μαζί του, οπότε για εμάς δεν πέθανε. θα συνεχίσει να είναι εκεί για όλους μας. Η αγάπη που του έχουμε είναι αιώνια », λέει ο Ροντρίγκεθ.
Η πιτσαρία του ονομάζεται «Siempre al 10», από τον αριθμό της φανέλας του Μαραντόνα.

« Για μια γυναίκα ο τοκετός είναι επώδυνος. Εγώ ένιωσα τον πόνο την ημέρα που πέθανε ο Μαραντόνα. Η θλίψη μου είναι τεράστια », λέει η Σίνθια Βερόνικα δείχνοντας το τατουάζ του Μαραντόνα στο χέρι της, στο σπίτι της στο Μπουένος Άιρες.
«Έχοντας αυτό το τατουάζ, αυτή τη στιγμή, νιώθω ότι είναι ζωντανός.», λέει.

Κλείσιμο
Λίγες μέρες μετά το θάνατο του Μαραντόνα, ο οπαδός του, Μαξιμιλιάνο Φερνάντο βρέθηκε σε μια αίθουσα τατουάζ στο Μπουένος Άιρες επιδεικνύοντας λίγο αργότερα το τατουάζ με τον Μαραντόνα στο χέρι του.

«Στην πραγματικότητα, δεν σκέφτομαι τι λένε οι άνθρωποι, αν είναι καλός ή κακός ή αν εμπνέει τον κόσμο ή όχι», υποστηρίζει ο Ματιας Ντισκιόσια έχοντας ένα τεράστιο τατουάζ με το όνομα του Ντιέγκο και τον αριθμό 10 στην πλάτη του. Ο Μαραντόνα είναι πηγή έμπνευσης για όσους τον αισθάνονται και τον κουβαλούν στην ψυχή τους».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Λουτσιάνο Ζαράτε:
«Το τατουάζ του Μαραντόνα σημαίνει για μένα ότι μπορώ να τον έχω όλη την ώρα μαζί μου, γιατί ήταν η παιδική μου ηλικία». «Ο Μαραντόνα ήταν τα παιδικά μου χρόνια και η εφηβεία μου. Για μένα είναι το παν.»

Στην Αργεντινή, οι ένθερμοι υποστηρικτές του έχουν βαπτίσει ακόμη και τα παιδιά τους με το όνομα Μαραντόνα, συμπεριλαμβανομένων των δίδυμων κοριτσιών Μάρα και Ντόνα .

«Είναι αγάπη, είναι η μεγάλη μου αγάπη, το πάθος μου, να έχω τον Ντιέγκο στο σώμα μου, έτσι είναι πάντα μαζί μου παντού. Νιώθω σαν να με προστατεύει », λέει η Νέρεα Μπαρμπόζα δείχνοντας το τατουάζ της.
« Όταν αποφάσισα να κάνω το τατουάζ, πολλοί μου είπαν να μην το κάνω, ότι δεν ήταν για μια γυναίκα κι ένα τατουάζ σαν αυτό , ότι θα ήταν τόσο τρομερό», λέει η Μπαρμπόζα .
«Ο Μαραντόνα είναι όμως και είδωλο για τις γυναίκες», όπως εξηγεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης