LIVE

Κορωνοϊός

ΗΠΑ: Σχεδιάζει «προβοκάτσια» ο Τραμπ στην ορκωμοσία Μπάιντεν - Θα ανακοινώσει υποψηφιότητα για το 2024

trump_wh1

Ο Τραμπ συνεχίζει να μην αναγνωρίζει την ήττα του στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου

Ο Ρεπουμπλικάνος απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μελετά το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2024 και ενδέχεται να το ανακοινώσει την ημέρα της ορκωμοσίας του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν, την 20ή Ιανουαρίου 2021, ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος The Daily Beast, επικαλούμενος ενημερωμένες πηγές.

Ο Τραμπ συζητά με συμβούλους και έμπιστα πρόσωπα το συγκεκριμένο σχέδιο παρότι ως τις εκλογές αυτές μένουν σχεδόν τέσσερα χρόνια, κατά το δημοσίευμα.

Περί το 47% των Αμερικανών θα τασσόταν υπέρ της συμμετοχής του Τραμπ στις εκλογές του 2024, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου HarrisX για λογαριασμό της εφημερίδας The Hill.

Ο 74χρονος Τραμπ συνεχίζει να μην αναγνωρίζει ως σήμερα την ήττα του στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και να καταγγέλλει, χωρίς να έχει παρουσιάσει αποδείξεις, πως διαπράχθηκε νοθεία.

Οι αμερικανικές πολιτείες θα πρέπει να επικυρώσουν τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών ως τη 12η Δεκεμβρίου. Τα μέλη του εκλεκτορικού σώματος θα ψηφίσουν στις πολιτείες τους τη 14η Δεκεμβρίου. Την 6η Ιανουαρίου 2021, σε συνεδρίαση της ολομέλειας του αμερικανικού Κογκρέσου, θα καταμετρηθούν οι ψήφοι των εκλεκτόρων και θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα. Την 20ή Ιανουαρίου, ο εκλεγμένος πρόεδρος θα ορκιστεί και θα αναλάβει την εξουσία.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεληνική «Άλως»: Εντυπωσιακή η εικόνα του φεγγαριού να καλύπτεται από φωτεινό στέμμα

Στον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Κορωνοϊός: «Να μείνουν κλειστά τα σχολεία μέχρι τα Χριστούγεννα» ζητούν Ζέρβας – Τζιτζικώστας

Ρoή Ειδήσεων

Ο βαψομαλλιας.....

Δεν μας χ...ζει....ο κομπλεξικός ο Τραμπ να ξεκουμπιστει να αδειάσει τον Λευκο Οικο, μας εχει κουράσει . Αλαζόνας και ο χειρότερος πρόεδρος της Αμερικής. Εκαναν το λάθος οι αμερικανοί που τον ψήφισαν. Τέσσερα χρόνια πρόεδρος και έφερε την κολαση στην Αμερική και παγκόσμιως. Μέχρι το 2024 για να ξαναβγεί πρόεδρος, θα ειναι σε μεγάλη ηλικία, τρέχα γύρευε αν θα είναι στην ζωη . Και δεν είναι ηλιθιοι οι αμερικανοί να τον ξαναψηφισουν. Τιποτα δεν έκανε σαν πρόεδρος, μονο το συμφέρον του κοίταξε.

ZZ

Και τα χατίρια της Τουρκιάς θα κάνει ο Μπάιντεν εάν τελικά ανακοινωθεί ως νικητής ,και αεροσκάφη Φ-35 θα πουλήσει στην Τουρκία ,εδώ είμαστε . Τους proxy που δουλεύουν υπέρ άρρωστου Μπάιντεν τους καταλαβαίνω ,εκτελούν παραγγελία –αμείβονται με τον ένα η άλλο τρόπο , αλλά κάτι άλλους που πουλάνε μούρη παντογνωσίας σηκώνω τα χέρια ψηλά . Ξεχάσατε την Αραβική ανοίξει του (ειρηνοποιού) Νομπελίστα του ΚΏΛΟΥ Μπαρακ Χουσεΐν Ομπαμα όπου ο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος ,που σάρωσε όλη την Βόρεια Αφρική και γέμισε την Ευρώπη με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ,ξεχνάτε τους βομβαρδισμούς στην Συρία και Ιράκ με της κάσες γεμάτες Αμερικανούς στρατιώτες που κάθε τόσο προσγειωνόταν στις ΗΠΑ , ξεχνάτε γρήγορα , μη κλαψουρίζετε μετά σαν μυξιάρικα όταν ξαναγεμίσει η Ελλάδα με Μουσταφάδες και Χασάνιδες .

@

Ο άρχοντας ΤΡ@ΜΠ και απέναντί του η Παρακμή και οι Εισβολείς Βάρβαροι, όπως φέικ μμε, μκο, αντιφα, blm, λαοτκι, χολιούντ, διάφορες αριστεράντζες, βολεμένη θολοκουλτούρα, μετανάστες, μιγάδες (και η γερμανία και λόγω αυτής όλη η νομενκλατούρα της εε και τα φέικ μμε της).

ΚΥΠΡΙΟΣ

Δε θα υπάρχουν ΗΠΑ σε 4 χρόνια. Η ανομία των φασιστερών θα επιφέρει την τίση...

Sophie

Η Χιλαρυ πηρε 3 εκατομμυρια παραπανω ψηφους απο τον Τραμπ και ο Biden ακριβως εξι εκατομμυρια. Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα αυτο το αθλιο ατομο θα ειχε περασει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας για παντα, αλλα εξακολουθει να υπαρχει εξαιτιας του περιεργου συστηματος των εκλεκτορων και της μεγαλης μαζας των αγραμματων rednecks οπαδων του που τον ψηφιζουν. Αλλα ολα εχουν ενα τελος και το τελος αυτο θα αρχισει μολις αποχωρησει τον Ιανουαριο και αρχισουν οι ποινικες διωξεις για φοροδιαφυγη και παρεμποδιση δικαιοσυνης μιας και δεν θα εχει πια καμια νομικη ασυλια

ΚΥΠΡΙΟΣ

Από ομοσπονδίες ξανάκουσες; Ο Τραμπ πήρε 30 πολειτείες και η Κίλαρι 20 . ?Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα παραδεχόταν ήττα αλλά για 4 χρόνια υπονομευε τον πρόεδρο και τη χώρα γιατί είναι φασιστερή. Όσο για τον Μπάιντεν; Πήρε περισσότερες ψήφους από τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους σε τουλάχιστον μια κάλπη. Αυτό απαιτεί ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ αντιπροσώπων των δύο κομμάτων. Μάντεψε ποιος δε δέχεται...

Πάλαι ποτέ... Πανσπουδαστική....

ΠΩΣ ΤΟ CNN ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ; ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ! Το CNN δεν παραδέχεται μόνο ότι ο δρόμος του προέδρου Τραμπ προς την νίκη είναι εύκολος , αλλά πως είναι επίσης νόμιμος και συνταγματικός. Τώρα που τα ΜΜΕ άρχισαν να καταλαβαίνουν πως ο Μπαιντεν δεν θα είναι ποτέ πρόεδρος άρχισαν να αλλάζουν την ιστορία που πουλάνε στον κόσμο. Αφού το λέει το CNN… δεν το σώζουν όμως. Έπαιξαν ένα σκοτεινό ρόλο και δεν παραγράφεται, τώρα είναι αργά…

CNN

Τέτοια μπαρούφα ούτε στην πιο τρελή ταινία επιστημονικής φαντασίας δεν έχει γραφτεί! Πωπω! Τους ξεπέρασες όλους!

Σύντροφος...

Ο Τράμπ τελικά είναι αυτός που βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας... Εχει δίκιο . Απέναντι του βρίσκεται ο συνασπισμός της πλουτοκρατίας των ΗΠΑ και της Ευρώπης,ο Ρότσιλντ,ο Σόρος,ο Γκέιτς,ο Σβαμπ,ο Κίσινγκερ, η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Νταβός, ΕΛΙΑΜΕΠ, όλες οι ΜΚΟ όπου Γης, η CIA,n M16, όλες οι κυβερνήσεις της Ευρώπης, όλα τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και της Ευρώπης που όλοι αυτοί τά ελέγχουν κλ.π. Αυτά όλα τα γράφει σε άρθρο του ο Στρατηγός Ντομινίκ Ντελαβαρντ επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του στρατού της Γαλλίας...

Ο Τραμπ σου

Φίλε μου, είναι πιο πουλημένος από όλη την πλουτοκρατία που αναφέρεις, μόνον για την τσέπη του νοιάζεται. Από μια στραβή όπως έλεγε και η Δούρου έγινε πρόεδρος. Μέχρι το 2024 είναι μακριά, μπορεί να κολλήσει πάλι covid και καθώς δεν θα είναι πρόεδρος να έχει την τύχη των άλλων μεταναστών που άφησε στους δρόμους να χάνονται. Κι ο παππούς του μετανάστης ήταν από τη Γερμανία, εξ ου και η ξανθιά χαίτη του Τραμπ.!!! Διαβάστε, εσείς της Χ.Α. και τίποτα.

Zp

Επειδή έχω ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωή μου στις ΗΠΑ και ν συνεχίζω να ζω εδώ έχω μόνο να πω πως είναι ο μεγάλη Τέλος πολιτικός απατεώνας όλων τον εποχών. Ένας απαίσιος άνθρωπος δίχως ίχνος συνείδησης που αρνείται πεισματικά να δεχτεί την ήττα του. Οι φορολογικές του δηλώσεις κρατούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό για να μη μάθει ο Αμερικανικός λαός την αλήθεια για την οικτρή οικονομική του κατάσταση. Σημειωτέον ο Νιξον δεν παραιτήθηκε για το watergate αλλά γιατί αρνήθηκε στον Αμερικανικό λαό το δικαίωμα να γνωρίζει. Ο Τραμπ αρνήται επίμονα στον Αμερικανικό λαό την εμπιστοσύνη στο σύστημα ενώ την ίδια στιγμή ζητά να ηγηθεί του συστήματος.

συντροφε

επειδη καταλαβαινω που το πας πες μας για τον γαμπρο του και την κορη του που ειναι εβραιοι

Δακρυ

Θα πεσει απο τα ματια των αριστεροφιλελε οταν θα δουν πραγματικα τι εγινε. Γενικα αυτες τις ειδήσεις που τος βρίσκετε και τις γραφετε;;;

ΤΕΛΑΜΩΝ

Ο ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΛΑΖΟΝΑΣ , ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ..

Μιλτος

Μιλάμε για ένα υπερεγώ τεραστίων διαστάσεων.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων