Ρουμάνα «εργάτρια» του σεξ φωτογραφήθηκε με κλεμμένο κολιέ της Tamara Ecclestone

Ρουμάνα «εργάτρια» του σεξ φωτογραφήθηκε με κλεμμένο κολιέ της Tamara Ecclestone

Οι ένορκοι του δικαστηρίου έδειξαν  μια φωτογραφία  Ρουμάνας που φορούσε ένα χρυσό κολιέ και το οποίο φέρεται να είχε κλαπεί μαζί με πολύτιμους λίθους 25 εκατ. λιρών από το αρχοντικό της Tamara Ecclestone - Η Maria Mester αρνείται τις κατηγορίες

romana_main
Η Maria Mester, 47 ετών και εργάτρια του σεξ κατηγορείται ότι είναι  ένα από τα πρόσωπα που αποτελούσαν τις «ομάδες υποστήριξης» για τους διαρρήκτες που ταξίδεψαν από την Ιταλία για να μπουν στα σπίτια διασημοτήτων στη Μεγάλη Βρετανία τον Δεκέμβριο του 2019. Η ίδια και ο γιος του μπάρμαν Emile-Bogdan Savastru, καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος μαζί με τους δράστες πριν και μετά τη ληστεία  στο σπίτι της Tamara Ecclestone.

Η Mester μιλώντας σε αστυνομικούς παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με τη ληστεία  ενώ στο δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση ακούστηκε ότι ο Savastru συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Στάνσεντ στις 31 Ιανουαρίου 2020 φορώντας ένα κλεμμένο ζευγάρι σκουλιαρίκια. Από την πλευρά τους οι ένορκοι είδαν μία  εικόνα που ανέβασε η Mester στο Facebook και στην οποία φαίνεται να φοράει ένα κολιέ που φέρεται να ανήκει στα κλοπιμαία από το σπίτι της Ecclestone.

Σημειώνεται πως ο Ρουμάνος όταν συνελήφθη είχε στην κατοχή ένα ρολόι Tag Heuer  και μία τσάντα Louis Vitton. Μάλιστα η τσάντα ήταν ίδια με αυτή που κλάπηκε από το σπίτι της Ecclestone.  Πάντως η Mester, ο Savastru και άλλοι συγκατηγορούμενοί τους αρνούνται την εμπλοκή στην υπόθεση. Mάλιστα η 47χρονη επέμεινε στην άρνηση σχολιασμού της υπόθεσης ακόμα και όταν ρωτήθηκε σχετικά από το δικαστήριο. 

romana1


Ακόμη όταν ρωτήθηκε για ποιους λόγους φορούσε σκουλαρίκια αξίας 66.000 λιρών τόνισε ότι δεν τα είχε αγοράσει από το Λονδίνο. «Εάν είχα κλέψει κοσμήματα 50 εκατ. λιρών θα επέστρεφα στο Λονδίνο;» διερωτήθηκε η Mester.  «Ναι για να διευκολυνθεί η πώλησή τους» ανταπάντησε ένας εκ των δικαστών.  «Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση», επέμεινε η γυναίκα.

Κλείσιμο
Ακολούθως δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με την αγορά πολυτελών ειδών από τα Harrods μεταξύ 17 και 19 Δεκεμβρίου - ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονταν 1.099 λίρες γία είδη Louis Vitton και 810 λίρες για Hermes. Στη συνέχεια όταν της έδειξαν φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να τη βοηθάει ένας εκ των διαρρηκτών εκείνη απάντηση ότι «κινούμαι με το τραίνο».

Τόσο η Mester όσο και οι συγκατηγορούμενοι της αρνούνται όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Να σημειωθεί πως πριν από τη ληστεία στο σπίτι της Ecclestone οι δράστες είχαν «χτυπήσει» και το σπίτι του πρώην προέδρου της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha. Κατά τη διάρκεια εκείνης της επιδρομής είχαν κλέψει κοσμήματα αξίας 600.000 καθώς και 400.000 σε μετρητά.
36048654-8981907-image-m-34_1606227770967_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης