Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι είναι έτοιμος να εργαστεί με οποιονδήποτε Αμερικανό ηγέτη και θα συγχαρεί όποιον αναδειχθεί σε νικητή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι νομικές τυπικές διαδικασίες, μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
«Θα εργαστούμε με οποιονδήποτε έχει την εμπιστοσύνη του αμερικανικού λαού», είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.
Όμως, ο νικητής πρέπει να ανακηρυχθεί είτε από το αντίπαλο κόμμα, που θα πρέπει να αναγνωρίσει τη νίκη των αντιπάλων τους, είτε αφότου τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών επιβεβαιωθούν με νομικό, νόμιμο τρόπο, επισήμανε ο Πούτιν.
Οι δηλώσεις αυτές ακολουθούν προηγούμενα σχόλια του Κρεμλίνου ότι θα περιμένει για τα επίσημα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, προτού σχολιάσει το αποτέλεσμά τους.
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).