Νέους περιορισμούς, που θα ισχύουν μόνο τα Σαββατοκύριακα, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Μιλώντας μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ερντογάν είπε θα απαγορευτεί η κυκλοφορία τα Σαββατοκύριακα, από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 10 το πρωί, ώστε «να μην διαταραχθούν οι αλυσίδες ανεφοδιασμού και παραγωγής».
Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τα τέλη του έτους και τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά. Όλα τα εστιατόρια και τα καφενεία θα παρέχουν μόνο υπηρεσίες ντελίβερι.
Στους αθλητικούς αγώνες δεν θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων.
Η Άγκυρα ανακοινώνει μόνο τους συμπτωματικούς ασθενείς. Σήμερα ανακοινώθηκαν 3.819 νέα κρούσματα της Covid-19 και 103 θάνατοι. Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας έχουν χάσει τη ζωή τους στην Τουρκία 11.704 άνθρωποι.
«Αν η αυξητική τάση συνεχιστεί, θα είναι αναπόφευκτο να επανέλθουν στην ατζέντα τα μέτρα που είχαν οδυνηρές συνέπειες για όλους μας», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.