Σημαντική πτώση κατέγραψε ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας καθολικής καραντίνας στη Γαλλία, ενώ μειωμένες ήταν και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.
Το υπουργείο ανακοίνωσε 23.794 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, ένας αριθμός μειωμένος από τα 33.172 χθες Πέμπτη και από τα 60.486 την περασμένη Παρασκευή.
Ο αριθμός των ανθρώπων που εισήχθησαν σε νοσοκομεία με τον ιό μειώθηκε σε 24 από 737 χθες και ο αριθμός των ασθενών με Covid-19 που εισήλθαν στις μονάδες εντατικής θεραπείας μειώθηκε σε 4 από 96 χθες και περισσότερους από 100 την ημέρα καθημερινά την περασμένη εβδομάδα.
Από την άλλη, ο αριθμός των θανάτων από νέο κορωνοϊό σε νοσοκομεία αυξήθηκε ελαφρά στους 456 από 425 χθες Πέμπτη. Η Γαλλία ανακοίνωσε, επίσης, 476 θανάτους σε οίκους ευγηρίας τις τελευταίες 3 ημέρες εκ του συνόλου των 932 θανάτων που έγιναν γνωστοί σήμερα.
Ο κινητός μέσος όρος επτά ημερών των νεκρών αυξήθηκε κατά 15, στους 575, ένα επίπεδο που είχε καταγραφεί τελευταία φορά στα τέλη Απριλίου, κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.