Μία Γερμανίδα βρισκεται μεταξύ των θυμάτων της χθεσινοβραδινής τρομοκρατικής επίθεσης στη Βιέννη, επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του προς τους συγγενείς και τους φίλους της.
«Με τους ανθρώπους στη Βιέννη και σε ολόκληρη την Αυστρία μας συνδέει η θλίψη για τα θύματα, αλλά και η αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε με όλη μας τη δύναμη τον φανατισμό και την τρομοκρατία», δήλωσε ο κ. Μάας.
Παράλληλα, επανέλαβε ότι πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές προς τους δράστες: «Δεν θα πετύχετε ποτέ να διασπάσετε την κοινωνία μας».
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.