Ζούσαν σαν αδέλφια πριν ερωτευτούν και διχάσουν το TikTok ποστάροντας βίντεο ως ζευγάρι

Ζούσαν σαν αδέλφια πριν ερωτευτούν και διχάσουν το TikTok ποστάροντας βίντεο ως ζευγάρι

Δεν μοιράζονται το ίδιο αίμα, ωστόσο ο τρόπος που γνωρίστηκαν πριν ερωτευτούν προκαλεί πολλά αρνητικά σχόλια

kiss
Κοιτάζοντας κανείς τα βιντεάκια που ανεβάζουν στο TikTok η Diana Camila Avila και ο Jordie Vena μέσω του κοινού του λογαριασμού alphafamilia, δεν διαπιστώνει με την πρώτη ματιά τίποτα το παράξενο: Πρόκειται για ένα ζευγάρι από νεαρά παιδιά που απολαμβάνουν τον έρωτά τους και μοιράζονται πτυχές της καθημερινότητάς τους με τους δεκάδες χιλιάδες follower τους.


@alphafamilia

Reply to @lailxhisthenamesis we are proudly step siblings ##HelloFall ##ClosetTour ##alpha ##alphabama ##stepsis ##stepbro ##siblings ##step ##fyp ##foryou

♬ original sound - Alpha

Υπάρχει όμως ένα χαρακτηριστικό της σχέσης τους που προκαλεί αντιδράσεις στο Internet και κάνει ορισμένους να επικρίνουν τον έρωτά τους και τα κλιπ που ανεβάζουν ως ανάρμοστα. Κι αυτό γιατί οι δυο νέοι, όπως οι ίδιοι έχουν αποκαλύψει, ζούσαν ως αδέλφια πριν ερωτευτούν. Συγκεκριμένα, η Avila και ο Vena ισχυρίζονται, σύμφωνα με την Daily Mail, όται γνωρίστηκαν πριν έξι χρόνια όταν παντρεύτηκαν οι γονείς τους, και ότι ο ερωτικός τους δεσμός ξεκίνησε το 2017 αφού συνειδητοποίησαν ότι τρέφουν ερωτικά αισθήματα ο ένας για τον άλλον.


@alphafamilia

It all started on sibling movie night @yungdivide ##stopchallenge ##step ##stepsibling ##alpha ##alphabama ##stepsis ##stepbro ##siblings ##stepsister ##fyp

♬ Meant To Be by Yung Divide - Yung Divide

Κλείσιμο
Το ζευγάρι, που φέρεται να ζει στον Καναδά, ανεβάζει τακτικά βίντεο στα οποία οι δύο νέοι φιλιούνται, υποδύονται διάφορους ρόλους και ακολουθούν διάφορα trend. Σε ένα πρόσφατο βίντεο έκαναν για τους φαν τους μια αναπαράσταση τη σκηνή του πρώτου τους φιλιού, που όπως λένε συνέβη ένα βράδι που έβλεπαν οικογενειακά μια ταινία.

Σε ένα άλλο κλιπ, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, δικαιολογούν τη σχέση τους λέγοντας ότι τα «αδέλφια» εκ τριγενείας (step siblings στην αγγλική γλώσσα), που δεν μοιράζονται κοινό αίμα, αισθάνονται συχνά έλξη το ένα για το άλλο.


@alphafamilia

##duet with @alanthabarber My bf didn’t pass the loyalty test 😭 @jordievena ##MyCostume ##fyp ##foryou ##foryoupage ##alpha ##alphabama ##stepsis ##stepbro

♬ original sound - alan candelas

Μιλώντας στο LadBible η Diana είπε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και για τους δύο, όμως έκρυβαν για καιρό τα συναισθήματά τους λόγω των ασυνήθιστων συνθηκών. «Ο κόσμος είναι πολύ αρνητικός για τη σχέση μας. Καθημερινά λαμβάνουμε αρνητικά σχόλια. Kάποιοι δυσκολεύονται να καταλάβουν την σχέση μας αλλά ο έρωτας είναι έρωτας. Δεν μπορείς να επιλέξεις ποιον θα ερωτευτείς».

@alphafamilia

Magic ✨ @dollskill ##ColorCustomizer ##SpookyTreats ##dollskill ##fyp ##foryou ##halloween ##SpookyTreats ##alpha ##alphabama ##step ##stepsiblings ##clown

♬ original sound - CMONEY2FUNNY
Η νεαρή κοπέλα, που συχνά εμφανίζεται στα βίντεό τους με σέξι στολές και μιλά σε πολλά με ναζιάρικη φωνή μωρού, δηλώνει αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της με τον αγαπημένο της χωρίς να αφήνει τα αρνητικά σχόλια να την αποθαρρύνουν. Εξάλλου, στον αντίποδα όσων σοκάρονται με αυτήν την σχέση (παρόλο που οι δύο νέοι δεν είναι συγγενείς εξ αίματος) βρίσκονται πολλές χιλιάδες κόσμου που στηρίζουν το ζευγάρι, στέλνοντάς τους καθημερινά μηνύματα αγάπης.

step
step-2




Ειδήσεις σήμερα

Δείτε βίντεο: Νεαροί διασκεδάζουν στους δρόμους της Αθήνας πριν το κλείσιμο της εστίασης

Κορωνοϊός: Κλείνουν εστίαση, ψυχαγωγία, άθληση σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα


Σχεδόν 60 μετασεισμοί μετά τον φονικό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης