Τσεχία: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 το βράδυ έως τις 05:00 το πρωί
H κυβέρνηση ανακοίνωσε και περιορισμούς λειτουργίας στα καταστήματα λιανικής τα οποία θα κλείνουν στις 20.00 το βράδυ
Η τσεχική κυβέρνηση θα διατάξει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 το βράδυ έως τις 05:00 το πρωί και τον περιορισμό του χρόνου λειτουργίας καταστημάτων λιανικής τις Κυριακές ως μέρος αυστηροποίησης των μέτρων για την αντιμετώπιση της αύξησης των μολύνσεων COVID-19, ανακοίνωση οι αρμόδιοι υπουργοί.
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα τεθεί σε ισχύ από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ρομάν Πριμούλα μετά από κυβερνητική σύσκεψη.
Οι εξαιρέσεις περιλαμβάνουν μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους ή οικογενειακές επισκέψεις.
Τα καταστήματα λιανικής που εξακολουθούν να λειτουργούν υπό τους τρέχοντες περιορισμούς θα πρέπει επίσης να κλείνουν στις 20:00 και τις Κυριακές, με εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένων βενζινάδικων ή φαρμακείων.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.