Γαλλία: Είχε πληρώσει μαθητές για να του «δείξουν» τον καθηγητή Πατί ο 18χρονος Τσετσένος
Επιβεβαιώθηκε η επαφή του 18χρονου με γονέα μαθητή που είχε ζητήσει την απόλυση του καθηγητή
Ο 18χρονος Τσετσένος, που αποκεφάλισε έναν Γάλλο καθηγητή, επειδή έδειξε στους μαθητές του σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, είχε πληρώσει μαθητές για να τον αναγνωρίσουν μπροστά από το σχολείο, πριν από την επίθεση, είπε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο εισαγγελέας Ζαν Φρανσουά Ρικάρ.
Ο Ρικάρ επιβεβαίωσε επίσης ότι υπήρξε επαφή μεταξύ του 18χρονου κι ενός εξοργισμένου γονέα στο σχολείο, στο βορειοδυτικό Παρίσι, ο οποίος είχε ζητήσει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να απολυθεί ο καθηγητής.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.