Δασκάλα κολύμβησης ρίχνει στην πισίνα παιδί 1 έτους με το μπουφάν και τα παπούτσια του

Δασκάλα κολύμβησης ρίχνει στην πισίνα παιδί 1 έτους με το μπουφάν και τα παπούτσια του

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο TikTok με τη δασκάλα να υποστηρίζει πως πρόκειται για μάθημα επιβίωσης

paidi23
Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο οποίο απεικονίζεται μία δασκάλα κολύμβησης να ρίχνει ένα παιδί μόλις ενός έτους στην πισίνα με τα ρούχα του! 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα που ονομάζεται Σάνον, είναι εκπαιδεύτρια κολύμβησης και κάνει μαθήματα για επιβίωση στο νερό για μικρά παιδιά.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο η  γυναίκα ωθεί το παιδί προς την άκρη της πισίνας πριν το ρίξει μέσα σε αυτή

Το παιδί πέφτει με το πρόσωπο στο νερό, σοκάρεται και βγάζει μικρές κραυγές φοβούμενο ότι θα πνιγεί. Τελικά, καταφέρνει να γυρίσει το σώμα του με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει το κεφάλι έξω από το νερό για να αναπνέει.
@whynot0818

1yo coat, shoes, regular diaper. What if you never heard your child cry again bc you didn’t prepare them with ##aquaticsurvival ##swimlessons

♬ original sound - 🌺🌻🌺🌻SQO🌺🌼🌺🌼

Κλείσιμο
Καθόλη τη διάρκεια η εκπαιδεύτρια απλά στέκεται και παρακολουθεί τις αντιδράσεις του παιδιού και περίπου 30 δευτερόλεπτα μετά την πτώση του παιδιού στο νερό το σηκώνει.

«Κλάμα = αναπνοή. Θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν το κεφάλι πάνω από το νερό», έγραψε στο TikTok  όπου ανέβασε το σχετικό βίντεο και πρόσθεσε «Ενός έτους, παλτό, παπούτσια, κανονική πάνα. Τι γίνεται αν δεν ακούσατε ποτέ το παιδί σας να κλαίει επειδή δεν το ετοιμάστε με μαθήματα κολύμβησης για επιβίωση στο νερό;».

Παρόλο που το βίντεο θα μπορούσε να θεωρηθεί σοκαριστικό καθώς κάποιος βουτάει το παιδί στο νερό σκόπιμα, η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται από δάσκαλους κολύμβησης στις ΗΠΑ που διδάσκουν τεχνικές επιβίωσης.

Η τεχνική ονομάζεται «roll over breathing» απαιτεί πολλούς μήνες εξάσκησης αλλά οι γονείς αισθάνονται καλύτερα στην ιδέα ότι το παιδί τους θα επιβιώσει στην περίπτωση που πέσει σε μία πισίνα.




Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή με τραυματίες στο Ηράκλειο

ΗΠΑ: Απειλεί να πέσει από τον «Πύργο Τραμπ» αν δεν μιλήσει με τον Αμερικανό Προέδρο (βίντεο)

Πανδημία-Καναδάς: Πλησιάζουν τα 200.000 τα κρούσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης