Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί απειλές από το περιβάλλον Ερντογάν ώστε να μην είναι υποψήφιος στις αυριανες εκλογές.
Ο Ακιντζί είπε: "Μου μεταφέρθηκε δυστυχώς μέσω του διευθυντή του γραφείου μου το μήνυμα ότι 'θα ήταν καλύτερα για εσένα, την οικογένειά σου και τους δικούς σου να μην είσαι υποψήφιος'".
Ο Ακιντζί κάλεσε τον πρέσβη της Τουρκίας για εξηγήσεις, χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση.
Η πρεσβεία της Τουρκίας στο ψευδοκράτος διέψευσε τις αναφορές Ακιντζί ζητώντας να μείνει έξω από την προεκλογική αντιπαράθεση η Τουρκία.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.