Κίνα: Κορωνοϊός εντοπίστηκε στο... μάτι 64χρονης δύο μήνες μετά την ανάρρωσή της
Η γυναίκα νοσηλεύτηκε επί 18 ημέρες σε νοσοκομείο της Ουχάν
Δύο μήνες αφότου ανάρρωσε από κορωνοϊό, ο ιός βρέθηκε στο... μάτι της 64χρονης, όπως αποκαλύπτεται σε σχετική έκθεση.
Η γυναίκα από την Ουχάν, το επίκεντρο της πανδημίας τον χειμώνα, διαγνώστηκε θετική στη νόσο Covid-19 στις αρχές Φεβρουαρίου και ύστερα από 18 ημέρες νοσηλείες το τεστ βγήκε αρνητικό.
Ωστόσο, λίγες ημέρες αφότου έλαβε εξιτήριο, υπέφερε από πόνο στα μάτια.
Τον Μάρτιο υποβλήθηκε σε επέμβαση και ένα μήνα αργότερα προχώρησε σε ακόμη μία επέμβαση.
Στο διάστημα Μαρτίου-Απριλίου, στα χαρτομάντιλα που χρησιμοποίησε η 64χρονη αποδείχθηκε ότι υπήρχε ο ιός.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»