Κοριτσάκι ενός έτους πέθαινε μέσα σε αμάξι-καμίνι ενώ ο πατέρας της αρνιόταν να σπάσουν το τζάμι

Κοριτσάκι ενός έτους πέθαινε μέσα σε αμάξι-καμίνι ενώ ο πατέρας της αρνιόταν να σπάσουν το τζάμι

Έλεγε ότι δεν έχει χρήματα να καλύψει το κόστος και επέμενε ότι η μικρούλα κοιμόταν και ότι το ερ κοντίσιον ήταν αναμμένο

hot_car
Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ο θάνατος ενός κοριτσιού μόλις ενός έτους που παγιδεύτηκε κατά λάθος μέσα σε αμάξι-καμίνι για πάνω από μια ώρα, ενώ ο πατέρας του αρνιόταν να αφήσει αστυνομικούς και άλλα άτομα να σπάσουν το τζάμι του οχήματος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 27χρονος Σίντνεϊ Ντιλ από το Λας Βέγκας συνελήφθη την Δευτέρα και εις βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου που οδήγησε σε σοβαρή σωματική βλάβη.

Προς το παρόν παραμένει υπό κράτηση και για την απελευθέρωσή του έχει οριστεί εγγύηση 20.000 δολαρίων, ενώ ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον εμπόδισαν από το να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Mother speaks out after young daughter found dead in car


Η New York Post, επικαλούμενη ΜΜΕ και αστυνομικές πηγές του Λας Βέγκας, περιγράφει τα σοκαριστικά γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο της άτυχης μικρούλας: Ο Σίντνεϊ Ντιλ έκανε σήμα σε αστυνομικούς να σταματήσουν λέγοντάς τους ότι είχε κλειδώσει κατά λάθος την 1 έτους κορούλα του, Σάγια, μέσα στο αμάξι το απόγευμα της Δευτέρας, με τα κλειδιά να βρίσκονται στο εσωτερικό του οχήματος. Οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να σπάσουν το τζάμι, να καλέσουν γερανό ή να φωνάξουν κλειδαρά, όμως ο Ντιλ αρνήθηκε και ζήτησε να τηλεφωνήσει στον αδερφό του.

Κλείσιμο
Μετά από αρκετά λεπτά, οι αστυνομικοί έσπασαν τελικά το παράθυρο και έβγαλαν την μικρούλα χωρίς τις αισθήσεις της. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Mother of man arrested after daughter dies in car speaks out


Παρόλο που το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την αιτία θανάτου εκκρεμεί, οι τοπικές Αρχές πιστεύουν ότι η μικρούλα είχε μείνει για πάνω από μια ώρα μέσα στο όχημα-καμίνιΕρευνητές μίλησαν με τον αδερφό του Ντιλ, που είπε ότι έλαβε μια κλήση από τον 27χρονο, ο οποίος τον ειδοποίησε ότι η Σάγια είχε κλειδωθεί στο αμάξι και υποστήριξε ότι το ερ κοντίσιον ήταν αναμμένο.

Μπερδεμένος από όσα του έλεγε ο αδερφός του στην κλήση, έσπευσε ο ίδιος κατευθείαν να τον βρει.  Φτάνοντας στο σημείο, σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικών, τύλιξε αμέσως το χέρι του σε μια μπλούζα και πήγε να σπάσει το τζάμι, αλλά ο αδερφός του στον σταμάτησε και είπε ότι δεν είχε αρκετά χρήματα για την επισκευή. Στη συνέχεια ζήτησε από τον αδερφό του να καλέσει τη μαμά τους για να ζητήσει από την ασφαλιστική εταιρεία της να στείλει έναν κλειδαρά.


deal


Η κοπέλα του Ντιλ είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι κάλεσε και εκείνη εκ μέρους του την ασφαλιστική, αλλά της είπε να κλείσει το τηλέφωνο όταν δεν συμφώνησαν για την τιμή του γερανού, σύμφωνα με την Las Vegas Sun.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη τοπικό μέσο, ο Ντιλ φέρεται να έλεγε συνεχώς στους αστυνομικούς ότι η μικρούλα είχε απλά αποκοιμηθεί, και ότι το ερ κοντίσιον λειτουργούσε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Με πληροφορίες από Daily Mail, New York Post


Ειδήσεις σήμερα:

Χαμός στο Twitter με την... επίμονη μύγα που κάθισε στο κεφάλι του Πενς στο ντιμπέιτ - «Αφήστε τη να μιλήσει»

Η Ελλάδα «πλήρωσε» με 15 δισ. το brain drain στα χρόνια της κρίσης

Μάγδα Φύσσα: Νίκησε η δημοκρατία, το χρωστάμε στα τέσσερα λεπτά του Παύλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης