ΗΠΑ: Θετικός στον κορωνοϊό σύμβουλος του Λευκού Οίκου

ΗΠΑ: Θετικός στον κορωνοϊό σύμβουλος του Λευκού Οίκου

Πρόκειται για ακόμη ένα μέλος του στενού κύκλου του Ντόναλντ Τραμπ που επιβεβαιώνεται ότι προσβλήθηκε αφότου ο Ρεπουμπλικάνος προέδρος  αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα πως έχει τον ιό

steven_miller
Ο Στίβεν Μίλερ, σύμβουλος της αμερικανικής προεδρίας, διαγνώστηκε ότι έχει μολυνθεί από τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τις οποίες επιβεβαίωσε ο ίδιος με δήλωσή του στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Ρεπόρτερ του τηλεοπτικού δικτύου NBC ανέφερε μέσω Twitter πως ο Μίλερ έχει προσβληθεί. Πρόκειται για ακόμη ένα μέλος του στενού κύκλου του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που επιβεβαιώνεται ότι προσβλήθηκε αφότου ο μεγιστάνας αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα πως έχει τον ιό.


Σε δήλωσή του στο Ρόιτερς, ο Μίλερ ανέφερε πως εργάζεται εξ αποστάσεως και έχει τεθεί σε αυτοαπομόνωση τις τελευταίες πέντε ημέρες και ενημερώθηκε ότι το πιο πρόσφατο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν θετικό χθες Τρίτη.

Η σύζυγος του, η Κέιτι Μίλερ, εκπρόσωπος Τύπου του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς, διαγνώστηκε πως μολύνθηκε από τον κορωνοϊό τον Μάιο.


Ειδήσεις σήμερα

Έρχεται δύσκολος χειμώνας: Η πτώση της θερμοκρασίας θα αυξήσει τη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Σε καραντίνα στρατιωτικοί επικεφαλής του Πενταγώνου

Συνελήφθη ο «Χουλκ» που βανδάλισε το αστέρι του Τραμπ (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης