Μελάνια Τραμπ και Τζιλ Μπάιντεν: «Ντιμπέιτ» κομψότητας για τις δύο υποψήφιες πρώτες κυρίες των ΗΠΑ

Μελάνια Τραμπ και Τζιλ Μπάιντεν: «Ντιμπέιτ» κομψότητας για τις δύο υποψήφιες πρώτες κυρίες των ΗΠΑ

Με εμφάνιση «working girl» η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, με πράσινη τουαλέτα από μετάξι η σύζυγος του υποψηφίου των Δημοκρατικών - Ποια από τις δύο κυρίες έκλεψε τις εντυπώσεις - Στο πλευρό του Τραμπ τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά του

melania
Μπορεί το πρώτο ντιμπέιτ των δύο υποψηφίων προέδρων για τις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου να άφησε «χλιαρές» εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους και στα εκατομμύρια τηλεθεατών που το παρακολούθησαν από τους δέκτες τους, αλλά οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των συζύγων του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ συνόδευσε τον σύζυγό της στο Κλίβελαντ μαζί με τις δύο κόρες του πλανητάρχη, Ιβάνκα και Τίφανι, τους γιους του, Έρικ και Ντόναλντ τζούνιορ, την Λάρα Τραμπ, σύζυγο του Έρικ και την επί μακρόν σύντροφο του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, Κίμπερλι Γκιούλφοϊλ.

melania-trump
oikogeneiatrump


Η 50χρονη Μελάνια Τραμπ, πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία, άφησε στην άκρη τις εντυπωσιακές τουαλέτες της και επέλεξε να εμφανιστεί στο πρώτο debate του συζύγου της έναντι του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν με ένα μαύρο κοστούμι με λευκές ρίγες του αγαπημένου της οίκου Dolce & Gabbana, αξίας 3.340 δολάρια. Η κομψή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ολοκλήρωσε το «working girl» στιλ της με λευκό πουκάμισο και μπλε ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin, αξίας 695 δολάρια. Η σύζυγος του πλανητάρχη δεν παρέλειψε να φορέσει λευκή μάσκα μιας χρήσης στο πρόσωπο ως μέτρο για την προστασία από τον κορωνοϊό ενώ κράτησε και τις αποστάσεις από την κόρη του συζύγου της, Ιβάνκα Τραμπ, που καθόταν δίπλα της.

Η ξανθιά Μελάνια φαίνεται πως κέρδισε στο «debate κομψότητας» την αντίπαλό της, την 69χρονη Τζιλ Μπάιντεν, η οποία εμφανίστηκε με ένα πιο κλασικό look στην πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση του συζύγου της με τον ρεπουμπλικανό πρόεδρο. Η σύζυγος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ επί προεδρίας Ομπάμα, δεν κουράστηκε και πολύ να επιμεληθεί την εμφάνισή της στην πρώτη «μονομαχία» των δύο υποψηφίων προέδρων καθώς επέλεξε να φορέσει μια πράσινη τουαλέτα με κρόσια με την οποία είχε, ήδη, πραγματοποιήσει επίσημη εμφάνιση στο παρελθόν.

Κλείσιμο
Η Τζιλ Μπάιντεν εμφανίστηκε στο debate του Κλίβελαντ με πράσινη τουαλέτα από μετάξι, που είχε φορέσει για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2017 σε φιλανθρωπική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με υφασμάτινη μάσκα στο πρόσωπο στην ίδια απόχρωση με το φόρεμά της ενώ κρατούσε μαύρο clutch.

Πριν αρχίσει το πρώτο debate των δύο υποψηφίων προέδρων, η Μελάνια Τραμπ φωτογραφήθηκε με τις δύο κόρες του συζύγου της, Ιβάνκα και Τίφανι Τραμπ ενώ αναμνηστικές φωτογραφίες στα παρασκήνια της εκδήλωσης έβγαλαν και οι γιοι του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ και Ντόναλντ τζούνιορ μαζί με τις συντρόφους της και τις αδελφές τους.

Η πάντα κομψή 38χρονη Ιβάνκα Τραμπ εμφανίστηκε με κρεμ σύνολο αποτελούμενο από παντελόνι και μπλέιζερ του οίκου Gabriela Hearst και τεράστια λευκή τσάντα Chanel της οποίας η τιμή ανέρχεται στα 4.700 δολάρια. H 26χρονη ετεροθαλής αδελφή της, Τίφανι, που εμφανίζεται συχνότερα στο πλευρό του πλανητάρχη μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο του Τζορτζτάουν, όπου ολοκλήρωσε τις νομικές σπουδές της, επέλεξε ένα απλό σκούρο μπλε φόρεμα για την περίσταση. Μετά το πέρας του debate η «Πρώτη Κόρη» των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, φωτογραφήθηκε με τον πατέρα της μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος Air Force One.

Ειδήσεις σήμερα

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Μάχες για 4η μέρα, εκατοντάδες νεκροί και διπλωματικό θρίλερ

Μητσοτάκης: Το φως του 21ου αιώνα αγκαλιάζει την Ακρόπολη

Κορωνοϊός: Συναγερμός και αυστηροί περιορισμοί σε χωριά της Βοιωτίας και της Ευβοίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης