Ισραήλ: Η Ονδούρα μεταφέρει την πρεσβεία της στην Ιερουσαλήμ
Ο πρόεδρος Χουάν Ορλάντο Ερνάντες δήλωσε ότι το σχέδιο θα προχωρήσει έως το τέλος του έτους, αν το επιτρέψουν τα μέτρα περιορισμού για τον κορωνοϊό
Ο πρόεδρος της Ονδούρας Χουάν Ορλάντο Ερνάντες γνωστοποίησε χθες Κυριακή ότι ευελπιστεί πως η κυβέρνησή του θα ανοίξει πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ πριν από το τέλος της χρονιάς, αν το επιτρέψουν οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ανακοίνωνε επίσης ότι η Ονδούρα θα ανοίξει πρεσβεία στη χώρα του στην Ιερουσαλήμως το τέλος της χρονιάς.
Ερνάντες και Νετανιάχου ήταν παρόντες όταν εγκαινιάστηκε διπλωματικό γραφείο της Ονδούραςστην Ιερουσαλήμ στις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2019, που αποτελούσε το πρώτο βήμα ενόψει της μετακίνησης της πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, κατά την Τεγκουσιγκάλπα.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία