Βερολίνο: Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν από την ΕΕ να δεχθεί πρόσφυγες από τη Λέσβο
Στην διαδήλωση στο Βερολίνο συμμετείχε η θεία του Αλαν Κούρντι, του αγοριού από την Συρία που πνίγηκε για να γίνει τοτραγικό σύμβολο της προσφυγικής κρίσης του 2015
Πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στο Βερολίνο και άλλες πόλεις της Γερμανίας καλώντας την Ευρωπαϊκή Ενωση να υποδεχθεί αιτούντες άσυλο από την Λέσβο μετά την καταστροφή του καταυλισμού στην Μόρια.
Στην διαδήλωση στο Βερολίνο συμμετείχε η θεία του Αλαν Κούρντι, του αγοριού από την Συρία που πνίγηκε για να γίνει το τραγικό σύμβολο της προσφυγικής κρίσης του 2015.
«Αποφάσισα να μιλήσω και να εκφρασθώ στο όνομα εκείνων που δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους ... Εάν δεν μπορώ να σώσω την δική μου οικογένεια, ας σώσουμε τους άλλους», δήλωσε η Τίμα Κούρντι καλώντας τους πολίτες να γράψουν στους πολιτικούς αξιωματούχους και να τους ζητήσουν να κινητοποιηθούν. «Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να τους γυρίσουμε την πλάτη», είπε
Η Σόνια Μπόμπρικ, ακτιβίστρια της οργάνωσης Seebruecke, διαβεβαίωσε από την πλευρά της ότι «υπάρχει αρκετός χώρος στην Γερμανία» για να υποδεχθεί περισσότερους από τους 1.500 πρόσφυγες από την Ελλάδα τους οποίους το Βερολίνο δεσμεύθηκε να δεχθεί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, 5.000 άνθρωποι έλαβαν μέρος στην διαδήλωση στο Βερολίνο.
Διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης στην Κολωνία, το Μόναχο και την Λειψία.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.