Πρώην μοντέλο κατά Τραμπ: Περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια σεξουαλική επίθεση εις βάρος της - Δείτε το βίντεο

Πρώην μοντέλο κατά Τραμπ: Περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια σεξουαλική επίθεση εις βάρος της - Δείτε το βίντεο

«Μου έβαλε τη γλώσσα του μέχρι τον λαιμό μου!» - Αναλυτικά η περιγραφή

trumpart
Ως έναν βίαιο « Δον Ζουάν» που δεν έχει όρια και φραγμούς περιγράφει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, το πρώην μοντέλο Έιμι Ντόρις, σε αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα «Guardian».

Η Ντόρις κατηγορεί, μεταξύ άλλων, τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο ότι διείσδυσε με την γλώσσα του βαθιά στο λαιμό της και την ακινητοποίησε με μία λαβή στο αμερικανικό Open το 1997.

Το πρώην μοντέλο παραδέχεται ότι ο Τραμπ της επιτέθηκε σεξουαλικά στο αμερικανικό Open πριν από δύο δεκαετίες...



Former model alleges sexual assault by Donald Trump: 'I feel sick, violated'


Στην συνέντευξή της στην Guardian, η Έιμι ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ της... χύμηξε έξω από τους τουαλέτες των Vip στο τουρνουά τένις στη Νέα Υόρκη στις 5 Σεπτεμβρίου του 1997.

Η Ντόρις, η οποία εκείνη την εποχή ήταν 24 ετών, κατηγορεί τον Τραμπ ότι έβαλε την γλώσσα του βαθιά στο λαιμό της, της επιτέθηκε και την κρατούσε με μια λαβή που δεν μπόρεσε να ξεφύγει.

«Απλώς διείσδυσε τη γλώσσα του βαθιά στο λαιμό μου κι εγώ τον έσπρωχνα μακριά...Και κάποια στιγμή με κράταγε όλο και πιο σφιχτά με τα χέρια του , σε όλο μου το σώμα, στο στήθος, την πλάτη, παντού»....

«Ήμουν έρμαιό του και δεν μπορούσα να ξεφύγω », είπε η πρώην ηθοποιός προσθέτοντας:... Αλλά τον δάγκωνα με τα δόντια μου. Τον πίεζα. Και νομίζω ότι θα μπορούσα να τραυματίσω τη γλώσσα του.

Κλείσιμο
«Μέσω των δικηγόρων του, ο Τραμπ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά, κακοποιήσει ή συμπεριφερθεί ακατάλληλα στην Ντόρις», γράφει o Guardian.

Το πρώην μοντέλο, που ζει στη Φλόριντα, έδωσε στον Guardian αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξει τις καταγγελίες της σε βάρος του Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου της στο US Open και έξι φωτογραφίες που την δείχνουν με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο εκείνη την εποχή στη Νέα Υόρκη.

Ο Τραμπ ήταν τότε 51 ετών και παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μαπλς.

Ο λογαριασμός της Αμερικανίδας πρώην μοντέλας στα social media επιβεβαιώνει ότι είχε εμπιστευθεί σε πολλά άτομα το περιστατικό με τον Τραμπ:, όπως , σ' έναν φίλο της στη Νέα Υόρκη και τη μητέρα της Ντόρις, στους οποίους τηλεφώνησε αμέσως μετά το φερόμενο περιστατικό, καθώς και σε φίλους με τους οποίους επικοινωνούσε τα τελευταία χρόνια.

Όλοι είπαν ότι η Ντόρις είχε μοιραστεί μαζί τους λεπτομέρειες για το φερόμενο περιστατικό που «συνάδει» με τα όσα είπε στον Guardian.

Η Ντόρις, 48 ετών ετών και μητέρα δίδυμων κοριτσιών, είπε ότι είχε σκεφτεί να μιλήσει δημοσίως για το περιστατικό το 2016, όταν αρκετές γυναίκες δημοσιοποίησαν παρόμοιες κατηγορίες εναντίον του Ρεπουμπλικανού τότε υποψηφίου για την προεδρία. Αλλά αποφάσισε να μην εμφανιστεί τότε, εν μέρει επειδή πίστευε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να βλάψει την οικογένειά της.

«Τώρα αισθάνομαι ότι τα κορίτσια μου που γίνονται 13 ετών, θέλω να γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να αφήνουν κανέναν να τις κάνει κάτι που δεν θέλουν», είπε. «Και θα προτιμούσα να είμαι πρότυπο γι' αυτές. Θέλω να δουν ότι δεν κάθισα με τα χέρια σταυρωμένα , ότι ύψωσα το ανάστημά μου σε κάποιον που έκανε κάτι απαράδεκτο».

Η Ντόρις είπε ότι πέρασε αρκετές ημέρες με τον Τραμπ τον Σεπτέμβριο του 1997 αφού μετέβη στη Νέα Υόρκη για να περάσει ένα Σαββατοκύριακο με τον τότε φίλο της, Τζέισον Μπιν. Εκείνη την εποχή, η Ντόρις ζούσε με φίλους στο Μπόκα Ράτον της Φλόριντα, ταξίδευε τακτικά στο Μαϊάμι για να κάνει το μοντέλο και άλλες δουλειές.

Ο Μπιν, ιδρυτής πολλών περιοδικών μόδας και life style, ήταν φίλος του Τραμπ. Tο 1999, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε τον επιχειρηματία ακινήτων ως τον «καλύτερο φίλο» του.

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου του 1997, η Ντόρις είπε ότι ο Μπιν την πήρε για να συναντήσει τον Τραμπ στο γραφείο του στο «Trump Tower» στο Μανχάταν, πριν πάει μαζί στο US Open στο Κουίνς.

Η Ντόρις είπε ότι η φερόμενη επίθεση συνέβη όταν σηκώθηκε για να πάει στο μπάνιο, το οποίο ήταν κρυμμένο πίσω από έναν τοίχο χωρισμάτων λίγα μέτρα από το σημείο όπου οι καλεσμένοι του Τραμπ παρακολουθούσαν τον τουρνουά τένις. «Είχα πρόβλημα με τους φακούς επαφής μου», είπε. «Θυμάμαι ότι πήγα εκεί για να υγράνω τους φακούς μου».

Όταν βγήκε, ισχυρίζεται, ο Τραμπ περίμενε έξω. «Αρχικά νόμιζα ότι περίμενε να πάει στο μπάνιο, αλλά δυστυχώς δεν συνέβη αυτό», είπε. Ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ την πίεζε με τα χέρια του γελώντας νευρικά με την ίδια να του λέει: «Οχι, παρακαλώ σταματήστε» και «δεν με νοιάζει». «Δεν έχει σημασία ποιος είσαι», είπε.

«Είχα απλά σοκαριστεί», λέει.




Ειδήσεις σήμερα:

Αστυνομική επιχείρηση στη Λέσβο για τη μεταφορά των μεταναστών στο Καρά Τεπέ - Δείτε βίντεο

Κακοκαιρία «Ιανός»: Τα τέσσερα σενάρια για την πορεία της καταιγίδας

Γιώργος Μαυρίδης: Μας είχαν σε ένα κελί στο Μεξικό χωρίς νερό και φαγητό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης