Αυστραλία: Αστυνομικοί κλότσησαν στο κεφάλι 32χρονο ψυχικά ασθενή - Δείτε το βίντεο

Αυστραλία: Αστυνομικοί κλότσησαν στο κεφάλι 32χρονο ψυχικά ασθενή - Δείτε το βίντεο

Ο 32χρονος πατέρας τριών παιδιών νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα -

australia_astynomia
Σε κώμα βρίσκεται ένας πατέρας τριών παιδιών, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ο οποίος αφού πρώτα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο της αστυνομίας, στη συνέχεια φάνηκε να δέχεται κλωτσιά στο κεφάλι από αστυνομικό που τον συνέλαβε.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε, δείχνει τον 32χρονο, που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, να περπατά στη μέση ενός δρόμου, προτού τομν προσεγγίσει ένα περιπολικό.

Το αυτοκίνητο φαίνεται να επιταχύνει ξαφνικά και να χτυπά τον άντρα και να τον σωριάζει στο έδαφος. Αμέσως μετά, έξι αστυνομικοί τον κυκλώνουν και ένας από αυτούς τον κλοτσά στο πρόσωπο.



Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 32χρονος, που πάσχει από διπολική διαταραχή, περίμενε να βρεθεί ένα κρεβάτι, στην ψυχιατρική πτέρυγα νοσοκομείου της Μελβούρνης για να νοσηλευτεί, ωστόσο αποφάσισε να φύγει, καθώς βρισκόταν εκεί περισσότερο από μια μέρα σε «κρίσιμη κατάσταση».

Κλείσιμο
Το προσωπικό του νοσοκομείου κάλεσε την αστυνομία να τον φέρει πίσω, αλλά ακολούθησε η βίαιη σύλληψή του και, τελικά, αποφασίστηκε να τεθεί σε τεχνητό κώμα.

Ο πατέρας του 32χρονου μίλησε σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, επιβεβαίωνοντας πως ο γιός του έπασχε από διπολική διαταραχή. «Οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να τον σκοτώσουν. Ήταν τραγικό» ανέφερε και πρόσθεσε πως οι γιατροί θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να προσδιορίσουν εάν υπέστη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ο 32χρονος δέχτηκε επίθεση με «επανειλημμένες κλωτσιές» από την αστυνομία όταν βρισκόταν στο έδαφος.

Η Αστυνομία της Βικτώριας επιβεβαίωσε το συμβάν, αναφέροντας, πάντως, πως ο 32χρονος προκάλεσε το επεισόδιο, καθώς επιτέθηκε σε αστυνομικό, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Λίστα ζήτησε ο Μητσοτάκης - Από αύριο οι ανακοινώσεις για δήμους της Αττικής 

Το κινητό μίλησε: Πώς η Εφη «λόκαρε» την Ιωάννα 

Δολοφονία Μακρή: Ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι για την εκτέλεση του επιχειρηματία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης