Η Μόσχα απαντά στον Πομπέο: Απαράδεκτες οι αναφορές για εμπλοκή Ρώσων αξιωματούχων στη δηλητηρίαση Ναβάλνι
Η Ρωσία δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Ναβάλνι, αλλά ούτε και για το ότι έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, τόνισε ο Πεσκόφ
Το Κρεμλίνο θεωρεί a priori λανθασμένες και απαράδεκτες τις αναφορές περί συμμετοχής κάποιων Ρώσων αξιωματούχων στο περιστατικό που σχετίζεται με τον Ναβάλνι, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, αναφερόμενος σε σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο σύμφωνα με τις οποίες εμπλέκονται Ρώσοι αξιωματούχοι στην δηλητηρίαση του Αλεξέι Ναβάλνι.
Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Ναβάλνι, αλλά ούτε και για το ότι έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, λέγοντας ότι αυτές είναι πληροφορίες των ΜΜΕ και όχι επίσημη πληροφόρηση.
Το Κρεμλίνο, σύμφωνα με τον Πεσκόφ, θα ήθελε η Γερμανία να παραδώσει στην Ρωσία στοιχεία για την κατάσταση του Ναβάλνι και δεν αντιλαμβάνεται γιατί προέκυψαν δυσκολίες σ' αυτό το ζήτημα. «Χωρίς να γνωρίζουμε ποια είναι τα αποτελέσματα (των εξετάσεων του Ναβάλνι στα εργαστήρια της Γερμανίας) δεν μπορούμε γενικά να πούμε τίποτα. Και προς το παρόν αυτό που μένει είναι να απορούμε γιατί μέχρι τώρα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που δεν επιτρέπουν να μοιραστούν μαζί μας τα αποτελέσματα αυτά», δήλωσε ο Πεσκόφ.
Ο Πεσκόφ δήλωσε επίσης ότι η Μόσχα δεν γνωρίζει ποια ακριβώς στοιχεία παρέδωσε η Γερμανία στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) ούτε ο ΟΑΧΟ παρέδωσε στην Ρωσία κάποια στοιχεία με τα αποτελέσματα των αναλύσεων που έγιναν στον Ναβάλνι.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.