Τζέφρι Έπσταϊν: Αυτό είναι το «Lolita Express», το πολυτελές Boeing 727 που ανήκε στον νεκρό παιδόφιλο

Τζέφρι Έπσταϊν: Αυτό είναι το «Lolita Express», το πολυτελές Boeing 727 που ανήκε στον νεκρό παιδόφιλο

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Daily Mail δείχνουν την πολυτέλεια της ακολασίας - Τοίχοι με καθρέφτες παιδικές λοσιόν βελούδινοι κόκκινοι καναπέδες

epsteinart2
Για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας το εσωτερικό του «Lolita Express», του Boeing της ακολασίας, όπου ο Αμερικανός χρηματιστής - παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν μετέφερε νεαρές «σκλάβες του σεξ»- και ανήλικα κορίτσια-προσφέροντας ικανοποίηση στους φίλους του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», στο εσωτερικό του αεροσκάφους που ανήκε στον πάμπλουτο Αμερικανό, ο οποίος έγινε αυτόχειρας ενώ βρισκόταν στην φυλακή, βρέθηκαν τα εξής: μωρομάντηλα, τοίχοι με καθρέφτες, baby lotion ροζ χρώματος, αντικείμενα που προδίδουν τις αρρωστημένες ορέξεις του Έπσταϊν.

Δείτε σχετικό βίντεο:


Ο Αμερικανός χρηματιστής ήθελε να ευχαριστήσει φίλους και γνωστούς, ανάμεσά τους και πολλοί επώνυμοι, όπως ο πρίγκιπας Άντριου, προσφέροντας ερωτικές νύχτες με κορίτσια πολλά από τα οποία δεν είχαν τελειώσει το σχολείο. 

Τις κοπέλες αυτές τις «ψάρευε» η πρώην σύντροφος και επί χρόνια συνεργάτιδά του, Γκισλέιν Μάξγουελ.

«Τοίχοι με καθρέφτες, παιδικές λοσιόν, υγρά μαντηλάκια και ένα κρεβάτι εφοδιασμένο με επιπλέον σεντόνια: «Το εσωτερικό του Lolita Express», όπως το είδαν οι συντάκτες της Daily Mail», αναφέρει το επίμαχο άρθρο της εφημερίδας.
1_2
2_2

Αποκλειστικές εικόνες που ελήφθησαν από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας δείχνουν πως, πλέον, το Boeing 727 είναι πλέον ερείπιο.

Το άλλοτε πολυτελές αεροσκάφος, είναι τώρα καθηλωμένο σε αεροδιάδρομο της Τζόρτζια.

Κλείσιμο
Μετά την τελευταία του πτήση τον Ιούλιο του 2016, έχει υποστεί διάβρωση και βρίσκεται σ΄ένα υπόστεγο συντήρησης στο αεροδρόμιο Brunswick Golden Isles.
4

Το άλλοτε βελούδινο εσωτερικό του, τα χαλιά, τα αφράτα μαξιλάρια, όλα έχουν καλυφθεί από μούχλα. Το γούστο του πρώην κατόχου του αντικατοπτρίζεται στα έπιπλα: κόκκινος καναπές, τοίχοι με καθρέφτες. Άλλα καθημερινά αντικείμενα περιλαμβάνουν κλινοσκεπάσματα, χαρτί υγείας, μπουκάλια νερό και στιγμιαίο καφέ.

Τα ομοσπονδιακά αεροπορικά αρχεία αποκαλύπτουν ότι το αεροσκάφος δεν έχει καταχωρηθεί από το 2019, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να πετάξει νόμιμα.

Το αεροπλάνο βρίσκεται επί του παρόντος στην αποθήκη της Stambaugh Aviation, μια ανεξάρτητη εταιρεία συντήρησης τζετ που έχει επισκευάσει πολλά αεροσκάφη.
3_3
5_2

Ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας Μαρκ Σταμπάου δήλωσε από την πλευρά του: «Ως πατέρας δύο κοριτσιών, δεν νιώθω ενθουσιασμένος που το έχω εδώ. Αλλά υποθέτω ότι ένα αεροπλάνο είναι απλώς ένα αεροπλάνο».

Οι VIP επιβάτες του Boeing 727 

Το αεροσκάφος που κατασκευάστηκε το 1969, μετέφερε επώνυμους καλεσμένους όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο πρίγκιπας Άντριου της Βρετανίας και ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι σε εξωτικά μέρη.

Ωστόσο, οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιήθηκε επίσης από τον Eπσταϊν για να μεταφέρει τις σκλάβες του σεξ στις επαύλεις του: Νέα Υόρκη, Νιου Μέξικο, Παρίσι, Παρθένες Νήσους και Παλμ Μπιτς, εκεί όπου ο νεκρός παιδόφιλος είχε ένα αρχοντικό μπροστά στη θάλασσα.
6_2
7_2
8_2

9
10
11_2

Ειδήσεις σήμερα:

Παράξενη θεωρία επιστημόνων: Μπορεί η μάσκα να λειτουργήσει ως... άτυπο εμβόλιο;

Κρήτη: Φωτιά στην Αγία Βαρβάρα – Ισχυροί άνεμοιστην περιοχή

Φωτιά στη Μόρια: Κυβερνητικό κλιμάκιο στο νησί – Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης