Παράπονα Ερντογάν σε Μέρκελ: «Με ποιο δικαίωμα η Γαλλία βρίσκεται μέσα στα πόδια μας;»
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε την παρέμβαση της καγκελαρίου για τη γαλλική αποστολή του αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle στην ανατολική μεσόγειο – Τι του απάντησε η Μέρκελ
Παράπονα στηνΆνγκελα Μέρκελ για τη Γαλλία φέρεται ότι έκανε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διαμαρτυρόμενος για τη κινήσεις του Παρισιού στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ο Τούρκος πρόεδρος φέρεται ότι ζήτησε από τη Γερμανίδα καγκελάριο να κάνει κάτι προκειμένου η Γαλλία να μην μπλέκεται στα πόδια της Τουρκίας και στην ανατολική Μεσόγειο.
Σύμφωνα με το OPEN TV, τη ρώτησε τι δουλειά έχει να κατέβει στην Ανατολική Μεσόγειο το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Charles De Gaulle» και με ποιο δικαίωμα η Γαλλία βρίσκεται «μέσα στα πόδια της Τουρκίας».
Η καγκελάριος απάντησε στον Τούρκο πρόεδρο ότι θα επιδιώξει επικοινωνία με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, προκειμένου να λυθεί το ζήτημα, αλλά και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να ξεκινήσουν άμεσα συνομιλίες. Αμέσως μετά θα επικοινωνήσει εκ νέου μαζί του.
Σήμερα, ο Τούρκος πρόεδρος είχε μυστηριώδη συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών με τον επικεφαλής της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης,Φαγιέζ αλ Σάρατζ. Η συνάντηση έγινε στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες, ενώ δεν έγιναν και δηλώσεις στον Τύπο.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.