ΗΠΑ: Αστυνομικός καταγράφηκε από κάμερα να θωπεύει πτώμα γυναίκας - Τον μηνύουν οι δικοί της

ΗΠΑ: Αστυνομικός καταγράφηκε από κάμερα να θωπεύει πτώμα γυναίκας - Τον μηνύουν οι δικοί της

Η άτυχη κοπέλα είχε πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών

bagett
Η οικογένεια μιας νεαρής γυναίκας που έχασε τη ζωή της από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Οκτώβρη της περασμένης χρονιάς στο Λος Άντζελες υπέβαλε μήνυση εις βάρος ενός από τους αστυνομικούς που είχαν κληθεί στο σημείο και είχαν επιβεβαιώσει τον θάνατο της Αμερικανίδας. Κι αυτό γιατί, όταν έμεινε κάποια στιγμή μόνος του με το πτώμα της άτυχης κοπέλας, ο 27χρονος David Rojas προέβη σε ανάρμοστες πράξεις εις βάρος της, χουφτώνοντας το στήθος της και άλλα σημεία του σώματός της, πιστεύοντας ότι η κάμερα στη στολή του του ήταν κλειστή.

Σύμφωνα με τη New York Post, η 34χρονη Elizabeth Baggett έχασε τη ζωή της στις 20 Οκτωβρίου του 2019. Ο Rojas μαζί με τον συνεργάτη του κλήθηκαν στο σημείο όπου είχε βρεθεί η σορός και επιβεβαίωσαν τον θάνατο της γυναίκας. Όταν κάποια στιγμή ο ένας αστυνομικός επέστρεψε στο περιπολικό για να φέρει τα απαιτούμενα έγγραφα, ο Rojas έμεινε μόνο με τη σορό. Τότε, έκλεισε τη κάμερά του και άρχισε να «χουφτώνει» τη νεκρή κοπέλα, χαϊδεύοντας το στήθος και τις ρόγες της.

Παρόλο που είχε διακόψει την καταγραφή, η κάμερα στη στολή του άνδρα συνέχισε να καταγράφει για δύο λεπτά λόγω της περιόδου buffering. H ανάρμοστη συμπεριφορά του οργάνου αποκαλύφθηκε εξαιτίας κάποιας τυχαίας επιθεώρησης του καταγεγραμμένου υλικού.

Ο Rojas παύθηκε από τα καθήκοντά του στα τέλη του 2019 και εις βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για σεξουαλική επαφή με ανθρώπινο λείψανο. Σύμφωνα με τη NYP, έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ύψους 20.000 δολαρίων.

Η μήνυση εις βάρος του ασυνείδητου πρώην αστυνομικού κατατέθηκε εκ μέρους της μητέρας της 34χρονης και του συντρόφου της, με τον οποίο η κοπέλα είχε αποκτήσει ένα 6χρονο αγοράκι. «Απλά θέλω δικαιοσύνη για την κόρη μου», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου η Janet Baggett. Όπως εξηγεί, όταν την ενημέρωσαν τι είχε κάνει ο αστυνομικός στη σορό του κοριτσιού της αισθάνθηκε «σοκ και αηδία». «Ήταν εφιάλτης. Είχα χάσει ήδη την κόρη μου», λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη Τύπου, η δικηγόρος της οικογένειας διάβασε μία δήλωση από τον μικρό γιο της Elizabeth Baggett, που ανέφερε ότι το αγοράκι ονειρευόταν κάποτε να γίνει αστυνομικός, αλλά όχι πια και ότι συνεχώς αναρωτιέται γιατί ο Rojas έκανε αυτό το πράγμα στη μαμά του.



Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στην Εύβοια: Αναλυτικά η δέσμη μέτρων για τους πληγέντες από τη θεομηνία

Έξοδος του Δεκαπενταύγουστου με «εναλλακτικά επόμενα μέτρα»

Τέσσερις επιλογές για πληρωμή του φόρου εισοδήματος - Έως και 24 δόσεις αντί για 8
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης